xp format

assassin26

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle merhaba ben format atarken yanlışlıkla 2 tane işletim sistemi kurdum düzeltiyim dedim ama tekrar format atarken diğer işletim sistemlerini silmek hakkında hiçbir şey yok:confused1: şimdi işletim sistemi 3 tane oldu :biggrin: nasıl silebilirim yardım ederseniz çok sevinirim ii çalışmalar...

arkadaşlar öncelikle merhaba ben format atarken yanlışlıkla 2 tane işletim sistemi kurdum düzeltiyim dedim ama tekrar format atarken diğer işletim sistemlerini silmek hakkında hiçbir şey yok:confused1: şimdi işletim sistemi 3 tane oldu :biggrin: nasıl silebilirim yardım ederseniz çok sevinirim ii çalışmalar...

bilgisayarıma sağ tıkla özellikler oradan gelişmiş sonra başlangıç ve kurtarma ayarları tıkla oradan istediğini sil istediğin birtanesi kalsın bilgisayarı yeniden başlat tamamdır

Sen fomat atmamışsın ki sistemi yeniden yüklemişsin...
Windows, Windows000, Windows001 de vardır sende şimdi...
Arkadaşın dediklerini yap resetle düzelir bir daha kine format atarke dosya sistemini oldugu gibi bırak deme...

tmm arkadaşın dediklerini yaptım 3 tane işletim sistemi var ama istediğimi silemiyorum bide hangisinin benim kullandığım işletim sistemi olduğunu nasıl anlarım teşekkürler...

Arkadaşlar ne oluyor anlamış değilim. Ben ilk sırada yardımcı olmak amacıyla yanıt verdim , benim yanıtım ve benden sonraki yanıt yok. Hayırdır. virüs falan mı var istede. YANITIMI SİLEN ARKADAŞTAN açıklama bekliyorum. Acilen.....

resim ekleyebilsem resmini göndericem ama resim ekliyemiyorum:001_unsure:

tmm arkadaşın dediklerini yaptım 3 tane işletim sistemi var ama istediğimi silemiyorum bide hangisinin benim kullandığım işletim sistemi olduğunu nasıl anlarım teşekkürler...

çalıştıra CMD yaz

siyah DOS ekranında da PATH yaz enterla

windows klasörünün adını görürsün.

deha48 arkadaşın dediği gibi yaptım ama başlangıç ve kurtarma ayarlarında
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS.0="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

yazıyor ben bunlardan hangisini silicem ve nasıl silicem

Geri