XP shell dosyası hakkında yardım !

yunus.28

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben "ultraxp" yükledim ve gayet iyi gidiyordu sistem aynı xp kalitesinde ayrıca görüntüler simgeler aynı vista havasında idi. bugün ne oldu bilmiyorum masaüstü simgelerinden tutun tüm klasörlerin simgeleri eski xp simgelerine döndü. Ben de çok akıllıyım ya hemen vistanın shell32 dosyasını indirdip değiştirebileceğimi sandım ama eski shell32 dosyası kullanıldığı için değiştirilemiyor. Biraz karmaşık anlattım özetleyeyim: Vistanın simgelerini kapsyan "Shell32" dosyası ile XP nin simgelerini içeren "shell32" dosyasını nasıl değiştirebilirim

ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim ...

bir yöntem var ama biraz riskli olabilir

bilgisayarı güvenli kipde aç F8 basarak yapıyoruz açılışta

C:\WINDOWS\system32 bu dizine gel burdaki shell32.dll al başka bir yere kopya bunu direk silemezsin zaten sonra eklemek shell32.dll C:\WINDOWS\system32 içine kopyala ama emin ol kopyaladıgına yoksa açamazsın sistemi

bilgisayarı yeniden başlat simgeler degismesi lazım değişmezse görüntü özellikleri görünüm sekmesindeki efekleri büyük kullan

sorumluluk sende:D

eskiden win7 simgeleri vardı ne oldu bilmiyorum silindi ama sistem geri yükleme yaptım hepsi geri geldi düzeldi yani ama nasıl silinir anlamadım. ilgin için tşkler

Geri