XP 'ye Kırılmaz Şifre Koyma ...

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
XP 'ye Kırılmaz Şifre Koymak için aşağıdaki işlemleri uygulayın

Başlat / Çalıştır / syskey / yazın

Güncelleştir

Daha sonra Parolanızı belirleyin Tmm Diyin İşlem Tmm:victory

Bİ TŞK ÇOK GÖRMEYİN

güzel çalışma eline sağlık.

peki bu şifre ne için yani windows açılırkenmi sorcak bunu xp için dediğine göre. Bide açıkçası böyle kırılmaz şifreleri önermiyorum insanlık hali bir unutursan ne olacak direk format o yüzden sakıncalı bi durum kırılabilir şifreler en iyisi evinize gelen ve pc nize girmek isteyen insan kasayı açıp bios pilini çıkarıp 10 sn bekleyip yerine takıp kasayı kapatacak hali yok herhalde en az bi yarım saat uğraşması lazım size şifreyi sorar daha iyiİ :) (bu arada çaktırmayın şifre nası kırılır diye de kopya verdik :durdurun )

peki bu şifre ne için yani windows açılırkenmi sorcak bunu xp için dediğine göre. Bide açıkçası böyle kırılmaz şifreleri önermiyorum insanlık hali bir unutursan ne olacak direk format o yüzden sakıncalı bi durum kırılabilir şifreler en iyisi evinize gelen ve pc nize girmek isteyen insan kasayı açıp bios pilini çıkarıp 10 sn bekleyip yerine takıp kasayı kapatacak hali yok herhalde en az bi yarım saat uğraşması lazım size şifreyi sorar daha iyiİ :) (bu arada çaktırmayın şifre nası kırılır diye de kopya verdik :durdurun )

evet açılırken kardeş ,paylaşmak benden kullanmak sizden siz bilirsiniz benim işime çok yaradı açıkçası:goz:

kriptografinin esas mantigina gore kırılamayacak şifre yokturr

kriptografinin esas mantigina gore kırılamayacak şifre yokturr

Katılıyorum ama bazı şifreler kırılırken sakladığı verileride siler :goz: bu yüzden şifreyi kırmanız size bişey kazandırmazken aksine zaman kaybettirir :goz:​

aferiinnnnn

az önce denedim etkili oldu iyi bi çalısma tebriklerr....

teşekkürlerr....saolama kıramazsak bak sen işe..unuturuz falan

dostum bios pilini çıkarmalan windows şifresi kırılmaz :D sadece bios şifren iptal olur eğer biosa şifre koyduysan :D:D

BU ŞEKİLDE SADECE SETUP'A KONULAN ŞİFREYİ İPTAL EDEBİLİRSİN. İŞLETİM SİSTEMİNİN ŞİFRESİNİ BU ŞEKİLDE İPTAL ETME ŞANSIN YOK. HATTA BU YOLLA ÇOĞU ZAMAN SETUP ŞİFRESİ BİLE İPTAL OLMAZ.

cixmekan bence sen bu gidişle Windows İşletim Sistemi moderatörü olursun :p

Geri