Xp'yi Lisanslı Yapın [ResimLi Anlatım]

bende son adıma kadar sorun yok ama son adımda hata veriyor ve orijinal olmuyor ben neden yapamadım :( bende ie7 kullanmak isterim bende mediaplayer 11 sahibi olmak isterim neden ya neden ben:(

bende farketmedimm medyaa player 11 i yükleyim:)) çok tşkrlr

mrb acaba xp home edition sp1 leride lisanslayabiliyor mu?

Tum XP Lerde CAli$maktadir..

slm arkjadaşlarr ßen yeni üye oldumm ßu programı ßende uyguladım ama ßen ßunun Gerc ekten işe yaradığını nasıl anlaya ßilirimm??? :saskin yardımcı olursanız sevinirimm herşey için tşkrler...:clap :clap :clap

hocam cok denedim bende olmuo yinede emegine saglık cok tesekkur ederim

Bir Sorun Yok...

DEneyipte VErdik...

Su an BEnim XP ORijinal Gozukuyor

NE yani Microsofttan Orijinal XP mi SAtin Aldim

AdImlari Dogru Takip Edin..

iletisim' Alıntı:
slm arkjadaşlarr ßen yeni üye oldumm ßu programı ßende uyguladım ama ßen ßunun Gerc ekten işe yaradığını nasıl anlaya ßilirimm??? :saskin yardımcı olursanız sevinirimm herşey için tşkrler...:clap :clap :clap

Ekranın sağ alt köşesinde ,saatin yanında '' mavi yıldız '' sahte yazılım uyarısı çıkmıosa artık...işe yaramış demektir :aşk

O hata herkeste oluo..sen sonraki aşamaya geç dewam et :victory

abi senin sayende yorum yazmayanlar bile artık yorum yazıyo eyvallah ;)

slm, ben bu programi nasil acacagimi bilemedim. Kusura bakmayin belki cok basittir ama windows xp in key' ini nerden bulup degistirebilirim.tesekkurler

bende vardi eskiden beri kullanamiyodum simdi yapabildim saol kardes, ama madem boyle kacak durumlari serbest piyasada yapabiliyoruz, windows neden bu tur programlarin dagitilmasina goz yumuyor, neden bunlari yasaklamiyor...

HeLaL olsun dostum,süpersin ;) Çalışıyor dehşet :D

Büyük. çok büyük hizmet. Saolasın.

kardeş süpersin.yaptım oldu inş. sorunsuz çalışır.

Geri