Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende son adıma kadar sorun yok ama son adımda hata veriyor ve orijinal olmuyor ben neden yapamadım bende ie7 kullanmak isterim bende mediaplayer 11 sahibi olmak isterim neden ya neden ben
slm arkjadaşlarr ßen yeni üye oldumm ßu programı ßende uyguladım ama ßen ßunun Gerc ekten işe yaradığını nasıl anlaya ßilirimm??? :saskin yardımcı olursanız sevinirimm herşey için tşkrler...:clap :clap :clap
slm arkjadaşlarr ßen yeni üye oldumm ßu programı ßende uyguladım ama ßen ßunun Gerc ekten işe yaradığını nasıl anlaya ßilirimm??? :saskin yardımcı olursanız sevinirimm herşey için tşkrler...:clap :clap :clap
slm, ben bu programi nasil acacagimi bilemedim. Kusura bakmayin belki cok basittir ama windows xp in key' ini nerden bulup degistirebilirim.tesekkurler
bende vardi eskiden beri kullanamiyodum simdi yapabildim saol kardes, ama madem boyle kacak durumlari serbest piyasada yapabiliyoruz, windows neden bu tur programlarin dagitilmasina goz yumuyor, neden bunlari yasaklamiyor...