Xp'yi Lisanslı Yapın [ResimLi Anlatım]

saol arkdasım çatır çatır çalısıor hemen windows media player 11 kurdum bu programla baya para kazanırım :p bu arada ınternet explorer 7 için lisanslı xp gerekmio

vede elimde kaspersky 2007 wersion war virus fln bulmadı ellerine saglık!!

Virüslü mü değil mi bende anlamadım yok diyenler buyrun baksın ...

aga bende zaten orjinal key i var bunun o keyi direk yazsam olur mu ?

hocam eline emeğine her biyerine sağlık cidden şükela oldu.
çok saolasın :D

ya ıse yaramıyor professıonalde denedım olmadı olusturdugu kode degıstırdıgımde hata verıyor

Arkadaşlar ben keyfinderi çalıştıramıyorum.Birinci adımda "Generate"e tıkladıktan sonra kodu not alıyorum.Ardından keyfinderi açıyorum.Ama "Options"a tıkladığımda "Change Windows Key" aktif olmuyor.Bu sorunun kaynağı ne olabilir acaba?Yardım edermsiniz?

söylenecek bi söz yok bu siteyi seviyorum eşi ben zeri yok walla

:biggrin

teşekkürler bende daha deişik bişi kullanıorum iki tıklamayla xp orji oluo xp lisans adı

lan sen burda adam mı kazıklıosun bunun içinde bas baya virus var. ulan insan utanır ismin de iskopitx bide. rezil herif adminler banlayın şu utanmazı llütfen :mad:

öncelikle ekleyen arkadaşa tesekkür ederim burdan degil ama daha önce baska bir siteden yukleyip kullanmış biri olarak bir iki kelime yazmak istedim öncelikle nerdeyse butun antivurus prgları bunu tehdit olarak algılamaktadır indirirken antivurusu devre dısı bırakmazsanız anında siler (kaspersky ve nod 32 kesin silio)devredışı bırakın adımları takip ederek xp pro yu lisanslayıp bu adresten doğrulaya bilir (http://www.microsoft.com/genuine/) ...lanabilirsiniz antivurusu aktifhale getirmeyi

saolasın kaerdes

saoalsınnnnnn

saolasın kardes

saoalsın klardess

Geri