xsteel dökümanları (türkçe)

paylaşım çok güsel olmuş :durdurun

Merhaba,

xsteel' in herhangi bir sürümüne ihtiyacım var.

Bu forumlarda program tam sürümü için rapid' de bir link verilmiş, ancak, rapid ilgili linki silmiş sanırım.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ıyı gunler ben ( panel ın databes ) i araştırıyorum bunu hakında bılgı verebılırmısnız acılen ıhtıyacım var lutfen kısa zamanda benı bılgılendırırmısınız xsteel dukumanlarını ındırdım ama acamadım hangı formatta acacam bılmıyorum

ıyı gunler ben ( panel ın databes ) i araştırıyorum bunu hakında bılgı verebılırmısnız acılen ıhtıyacım var lutfen kısa zamanda benı bılgılendırırmısınız xsteel dukumanlarını ındırdım ama acamadım hangı formatta acacam bılmıyorum:vur :vur

6 versiyonunun haricinde dökümanınız var mı ?

ortada 13 versyon varken 6 nın dökümanları çok eski kalıyor.

sagolun uzun zamandir ariyidum bende bu notlari
elinize saglik

arkadaslar bu programda bilgisi olan arkadasim video calismasini detay atarsa iyi olur diye dusnmekteyim; bir depo veya yari betonarme ve celik endustriyel karisimi bir calismasi olan arkadasim icraatiyla paylasirsa programi ogrenmeye calisan herkese faydasi olacagi kesin
tesekkurler asker
selametle

Ne Işe Yarıyo Bu Program Bi Açıklayan çıkarsa

Elinizde Bi Celik Yapı Projeniz Varmı Uygulama Nasıl Oluyor

ulan ne beleşci adamsınız programınıda kendiniz bulun adam gibi bişeye de siz katkı sağlayın hep beleş hep belkeş hayret bi şey ya egoist mimar ve inşaat mühendisleri... beni bir inşaat mühendisi olarak kendi meslektaşlarımdan sizler soğuttunuz hazırcı yamyamlar sizi

:victoryeyw hojam elleirne sağlık

bende programın kendisi var ama zaten buradan indirmiştim bende..
aramadan deneyin şansınızı..
bulamazsanız ve nasıl upload edeceğimi öğretirseniz seve seve paylaşırım

Geri