XSTEEL V13 paylaşaıma açılmıştır.

arkadaşlar sonunda çözdüm bu işi de. şu şekilde yapmak gerekiyor sorunsuz çalışması için xsteel v13 ün.
1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
2. Klasik görünümdeyseniz, sol bölmede Denetim Masası altında Kategori Görünümü'ne Geç'i tıklatın.
3. Yazıcılar ve Diğer Donanım'ı çift tıklatın ve İleri'yi tıklatın.
4. Sol bölmede Ayrıca bkz. altında, Donanım Ekle'yi tıklatın ve İleri'yi tıklatın.
5. Evet, donanımı bağladım'ı tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın.
6. Listenin altında, Yeni donanım aygıtı ekle'yi tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın
7. Listeden seçeceğim donanımı yükle'yi tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın.
8. Ağ bağdaştırıcıları'nı tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın.
9. Üretici kutusunda, Microsoft'u tıklatın.
10. Ağ Bağdaştırıcısı kutusunda, Microsoft Loopback Bağdaştırıcısı'nı tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın.
11. Son'u tıklatın.

teşekkürler.deneyimlerin faydalı oldu.

sorun aynı çare yok mu?

Sorun aynı,
Çözebilen arkadaş yok mu acaba.
Forumda göremedim ve hatırlatmak istedim.

Program kuruluyor ama patch yapmakta bende sorun yaşıyorum. olmuyor " Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir." diyor. ne demek bu? musssa arkadaşın yazdıklarını da yaptım ama gene olmadı. (o yazanları yaparken internet bağlantım yoktu.)
Patch olayı hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar. Emeği geçen herkese şimdiden çok tşkkrlr.

Hocam çok teşekkür ederim ben kurdum ve gayet güzel çalışıyor .
Ama bir sorunum var : Vista da kurdum çalışmıyor . nasıl çözebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

Mrb arkadaşlar.
Öncelikle paylaşımmınız için teşekkür ederim. Benim işletim sistemim malesef vista (en kısa sürede değiştireceğim) xsteeli kurdum çalışıyor fakat çalışma syfasında modelleme yapamıyorum, büyütme-küçültme, çevirme, bunları sorusuz yapıyor, çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım. Acaba daha önce böyle bir olayla karşılaşan arkadaşım varmı, bana yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim son sürümünüde sayenizde almış oldum fakat sorun hala devam etmekte, geriye tek bir çözüm kalıyor format atarak XP yi kurmak.

abi nasıl indiriyoruz bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü çok ihtiyacım var

sevgili liman ve fffbbbyyy gerçekten de çokgüzel işler yapıyorsunuz ve sadece siz değil formun bütüm öndegelenleri hiçbir karşılık beklemeden bu işleri yapıyor gerçek ten bende sizin gibi yararlı bişeyler yapmak isterdim ama internet konusunda biraz geriyim sanırsam ama yardımcı olabileceğim bikonu olursa elimden geleni seve seve yaparım iyivarsınız iyi varsın hackhell saygılarımla

8. part sorunu

hocam 8. part silinmiş pna bir bakabilirmisin diyecektim. Yapabiliyosan tabi olsa da olmasa da şimdiden eyvallah

eyvaallhh kardeşim indirmeye başlıyorum bıde bunun ders notlar varsa cok makbule fecerdi

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve daha çömezim anlayacağınız.bu rapidden falanda anlamıyorum.bana şu notları nasıl indirebileceğimi tarif ederseniz çok sevinirim.bi yardımcı olun lütfen.

arkadaslar part 10 sorunlu... part 10 yeniden yuklermisiniz veya baska indirebileceim bağlantı verirmisiniz şimdiden tskler...

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.Toplam 8 Parçadır.
fffbbbyyy merhaba

ben dün itibariyle bu zsteel proğramını araştırmaya başladım çelik konstrüksiyon işinde çalışıyorum ve bizim mühendis arakdaşa lazım oldu senin Tekla Structures v15 SR7 indirdim fakat bir klasörün içinde topladım nasıl kuracağımı bilmiyorum ilk defa kurcam bana yardımcı olabilirmisin

teşekkür ediyorum

part 10 sorunlu yardım ederseniz seviniriz

hocam yükledik yükledik 10. parta geldik kaldık linki yenilemeniz mümkün mü acaba

kardeşim eğer elinde x steel v13 crack varsa yayınlayabilir misin? Acil. Şimdiden teşekkürler

yükleyen arkadaşlar varsa filefactory den part 10 'u tekrar yükleyebilir mi :S hepsini indirdim tamamen fakat part 10 silinmiş indirilmiyor olmaz bu kadar emeklere yazık :S

Geri