XSTEEL V13 paylaşaıma açılmıştır.

bende indirirken herhangi bir uyarı almamıştım. sanırım arkadaşın antivirüs programından kaynaklanıyor.

Öncelikle paylaşımınıza teşekkür ediyorum. Forumunuzun kalitesi sebebiyle de kutluyorum.

Ben bu tekla yı indirdim, kurdum, çalıştırdım. Hiç sorun olmadı.

Fakat bilgisayarı kapatıp açtım invalid password dedi biraz kurcaladım yine oldu.

Sonra sorunu buldum! İnternete bağlı olup olmamakmış. Kontrollü deneylerle bunu ispatlamış bulunmaktayım. İnternete bağlı olmadan kullananlar var mı? Acaba kurarken internete bağlı oluşumdan olmuş olabilir mi?

Saygılarımla...

teşekkürler arkadaşım. programı indirdim. program çalışmasında sorun yok süper çalışıyor.
sadece 12 versiyondaki menüler güzelligi bu versiyonda yok.tüm menü başlıklarında lba gibi bir eklenti var. sizinkindede öylemi.?

internete bağlı olmadan kullanmak için microsoft loopback adapter kurmalısınız? google da arasanız kurulumu ile ilgili bilgiler çıkar.

program için teşekkürler. kurulumu yaptım. patch olmuyor. tam olarak ne gibi işlemler yapmak gerek. ayrıca patch dosyasında bir sorunmu var, çalışmamakta.

fffbbbyyy' Alıntı:
http://rapidshare.com/users/X7ZL3Z

Yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.Toplam 8 Parçadır.

fffbbbyyy arkadasımızın werdıgı lınk cok gusel takdir edıorum ıcınde baska programlarda war...
soyle bı durumda war xsteel13 ıcın 8 partıda ındırdım bu zıplı dosyaları bırlestırdıgınde tek bır tane ISO dosyası halıne gelıyor( bılmeyenler ıcın) sonra bunu CD ye yazdırıosun ( nero yardımıyla) ama gelelım sorununun ne olduguna buraya kadar bı aksılık yok setuptan xsteel i kuruosun en son crack yapman gerekıor ama cd ıcındekı crack dosyası bozuk oldugundan CD ıcınden okunmuyor. upload da sorun war bence...
ayrıca sap 2000 v11 ıde ındırdım ıcınde crack dosyası yok hanı gene kurayım belkı kendınden kırılmıs dır dıe dusundum kuruluyor ama sıstemı analız edemıorsun yane ısını gormuyor...
Sitenin bilgilerine teşekkur ederim.

orindo' Alıntı:
program için teşekkürler. kurulumu yaptım. patch olmuyor. tam olarak ne gibi işlemler yapmak gerek. ayrıca patch dosyasında bir sorunmu var, çalışmamakta.

bende kurulmuyor. ayrıca lba tipi yazı çıkıyordu. format attım şimdi hiç kırık yapılamıyor. şans galiba..

ya arkadaşlar ben anlamadım. bende once xsteel v12 vardı. onu sildim ve v13 yükledim. sorunsuz çalışıyordu. taki düne kadar. dün açılıyordu ama abl diye bir yazı çıkıyordu. ve açılmasına rağmen hiç bir yeni dosya açılmıyordu. şimdi format attım bu sefer de crack yapıyordum olmuyordu. ama yukadırda denilen microsoft loopback adapter yapınca crack yaptı ama yine yeni dosya açmıyor. bu durumda ne yapacağımı gerçekten bilmez bir durumdayım . yardımlarınızı bekliyorum .

musssa' Alıntı:
bende kurulmuyor. ayrıca lba tipi yazı çıkıyordu. format attım şimdi hiç kırık yapılamıyor. şans galiba..

ya arkadaşlar ben anlamadım. bende once xsteel v12 vardı. onu sildim ve v13 yükledim. sorunsuz çalışıyordu. taki düne kadar. dün açılıyordu ama abl diye bir yazı çıkıyordu. ve açılmasına rağmen hiç bir yeni dosya açılmıyordu. şimdi format attım bu sefer de crack yapıyordum olmuyordu. ama yukadırda denilen microsoft loopback adapter yapınca crack yaptı ama yine yeni dosya açmıyor. bu durumda ne yapacağımı gerçekten bilmez bir durumdayım . yardımlarınızı bekliyorum .

arkadaşlar sonunda çözdüm bu işi de. şu şekilde yapmak gerekiyor sorunsuz çalışması için xsteel v13 ün.
1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
2. Klasik görünümdeyseniz, sol bölmede Denetim Masası altında Kategori Görünümü'ne Geç'i tıklatın.
3. Yazıcılar ve Diğer Donanım'ı çift tıklatın ve İleri'yi tıklatın.
4. Sol bölmede Ayrıca bkz. altında, Donanım Ekle'yi tıklatın ve İleri'yi tıklatın.
5. Evet, donanımı bağladım'ı tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın.
6. Listenin altında, Yeni donanım aygıtı ekle'yi tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın
7. Listeden seçeceğim donanımı yükle'yi tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın.
8. Ağ bağdaştırıcıları'nı tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın.
9. Üretici kutusunda, Microsoft'u tıklatın.
10. Ağ Bağdaştırıcısı kutusunda, Microsoft Loopback Bağdaştırıcısı'nı tıklatın ve ardından İleri'yi tıklatın.
11. Son'u tıklatın.

böylece yalancı bir ağ yapmış olduk sıra geldi xsteel i kurmaya. kurduktan ve crack yaptıkdan sonra programı başlat menusundeki kısa yoldan açın. yoksa yine sorun çıkartıyor.

ben bunu öğrenene kadar baya bir uğraştım ama görüyorsunuz ya sorunun çözümü ne kadar da basitmiş. umarım sizdeki sorunlarıda çözer. emeği geçenlere birdaha teşekkür ederim. özellikle liman ve fffbbbyyy size teşkkr

bende indircemmmm. Liman abi xsteel için kursa gideyim mi yaa?yoksa verdiğin notlardan falan yapabilirmiyim?

bişey soracam

bu xsteel v13 ile tekla structures v13 aynı şey mi???

çünkü fffbbbyyy nin uploadında tekla var.

ayrıca programı indirdim kurarken hata veriyor.

ingilizce yardım dosyasını bulamıyor.ve data2.cab dosyası hatası veriyor.
yardım ederseniz çok sevinirim..

musssa ve detailer arkadaşa çok çok teşekkür. program şimdi mükemmel çalışıyor.sağolun varolun. bir de sap v11i çalıştıramadım dizüstünde. lpt portu olmadığı için çalışmıyor kanımca yeri değil ama yardım ederseniz çok makbule geçer. diger lpt portu olan normal nbilgisayarda çalıştırdım. diz üstümdekine bir türlü muafak aolamadım. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...........

bişey soracam

bu xsteel v13 ile tekla structures v13 aynı şey mi???

çünkü fffbbbyyy nin uploadında tekla var.

ayrıca programı indirdim kurarken hata veriyor.

ingilizce yardım dosyasını bulamıyor.ve data2.cab dosyası hatası veriyor.
yardım ederseniz çok sevinirim..

Evet ikisi aynı şey sayılır.Tekla firması yanlış hatırlamıyorsam 10.sürümden sonra programın ismini değiştirdi.

fffbbbyyy arkadasımızın werdıgı lınk cok gusel takdir edıorum ıcınde baska programlarda war...
soyle bı durumda war xsteel13 ıcın 8 partıda ındırdım bu zıplı dosyaları bırlestırdıgınde tek bır tane ISO dosyası halıne gelıyor( bılmeyenler ıcın) sonra bunu CD ye yazdırıosun ( nero yardımıyla) ama gelelım sorununun ne olduguna buraya kadar bı aksılık yok setuptan xsteel i kuruosun en son crack yapman gerekıor ama cd ıcındekı crack dosyası bozuk oldugundan CD ıcınden okunmuyor. upload da sorun war bence...
ayrıca sap 2000 v11 ıde ındırdım ıcınde crack dosyası yok hanı gene kurayım belkı kendınden kırılmıs dır dıe dusundum kuruluyor ama sıstemı analız edemıorsun yane ısını gormuyor...
Sitenin bilgilerine teşekkur ederim.

Bahsettiğiniz klasörden Sap200v11 70 kere Tekla Structuresv13 58 kere tam olarak indirilmiş.Ve bunlara arızalı diyen ilk kişi sizsiniz.Vaktiniz varsa tekrar denemenizi tavsiye ederim.

yardım

h t t p ://img477.imageshack.us/img477/3223/untitled1dw6.jpg

bende kuramadım, hata verdi.
ikinci kez yazdırdım baska bir cd ye ama sonuc degişmedi
resimden bakabilirisiniz kuırulum asamalarına (http bitişik yazılacak)

h t t p ://img477.imageshack.us/img477/3223/untitled1dw6.jpg

bende kuramadım, hata verdi.
ikinci kez yazdırdım baska bir cd ye ama sonuc degişmedi
resimden bakabilirisiniz kuırulum asamalarına (http bitişik yazılacak)

1.Magnitude yazan klasör Crack klasörü.
2.Yazılım konfigürasyonunuda elle yapacaksınız.Yani ikinci resim için alttaki seçenek seçilecek.

Yeri gelmişken diğer mesajlarada cevap vereyim. Klasörümdeki bütün programlar çalışmaktadır.Sap 2000 in LPT portu olmayan bir makinede çalışmaması sözkonusu değildir.Biri Sap 2000 içinde Crack yok diyor öbürü Tekla Structuresin Patchi çalışmıyor diyor.Sonra bir başkası partlar bozuk diyor.Uploadda hata var diyor.Bir diğeri yardım dosyası yok diyor.Biri içinde virüs var derken bir başkasıda rapidden şikayet ediyor.Üstteki mesajda kurdum çalıştırdım yazarken altındaki mesajda Patch çalışmıyor deniyor.
Herkes başka bir sorun yaşarken bu programları ortalama 80 er kişinin indimiş olduğunuda söyleyeyim.Tekla Structures kurduğunuz programlardan ortalama 2-3 fazla tıklama ile 1-2 fazla kopyalama sonucu çalışır hale geliyor.Bu 2-3 tıklama ile 1-2 kopyalamanın bu kadar fark oluşturması inanılmaz.
Herkesin başka bir sorun yaşamasının tek bir açıklaması var.Lütfen iğne çuvaldız meselesini unutmayın.O yanlış bu yanlış diye yazmadan önce ben neyi yanlış yapıyorum diye birde kendinize sorun.Lütfen.

şu ramazan hürmetine Allah senden razı olsun ffbbyy, gercekten ben yapamadığım için dedim, yoksa senin verdiğin linklerden bi sıkıntım yok
tesekkürler

Crack dosyası olarak verilen Patch içerisindeki exe file çalıştıramadım
acaba bir sorun var mı yoksa bende mi bir hata var
Yardımcı olursanız sevinirim
saygılar

yaw allah razı olsun güzel kardeşlerim. bugün kıçım çıktı indiricem diye programı. indirdim en sonunda. eve geldim kuriim diye yükledim bilgisayara rar dosyalarını ancak açarken 2. part ta veri hatası cilt bozuk diye açılımı durdurdu. yanlış bişey yaptığımı sanmıyorum. zira rar dosyasını açarken nasıl bi hata yapılabilr onuda bilmiyorum. velhasıl kelam hepinize ii akşamlar. ancak neden olmadı sorusunuda eklemeden edemieceğim. çok mu beceriksizim yoksam ben ?

fffbbbyyy arkadaşım senden ricam elinde varsa Autocad LT 2007 crack ını yükleye bilirmisin. şimdiden teşekkrüler

Geri