XTCS Counter-Strike 1.6 Final Release

Arkadaslar Sızden Rıcam Olcak Cd Keyı Nereye Vereceyız Yardımcı Olurmusunuz T Sk

abi bide şu sxe olayını nasıl çözecez?? bi çözüm bulabildin mi ?

yardım bölümüne yazmışsın ama bi çözüm yok hrld :eek:

birisi v23 yükledim geçti demiş.. bn v26 yaptım, react0run verdiği, olmadı :(

dostum ben bir çok cs versiyonu yükledim çok beyendiğim verisyonlarda oldu fakat sxe hata veriyor diye sildim v23 kullanıyorum şu anda sxe yüzünden yoksa v35 çok hoşuma gitmişti v 37 felan

walla ben de denedim olmadı...sxe hata verdi...ama en sonunda şey geldi aklıma.bu oyunun skin ve ses dosyalarını şimdi kullandıgım 1,6 nın içindekilerle değistim...oyun içi bu versiyonla aynı oldu...hatta cem e söyledim o da oyle yaptı...yani bu oyunu indirip ses ve skinleri sxe de sorun cıkartmayan sc 1.6 ya attıgımda sorun olmadı... tavsiye ederim :D

fyonb kardeşim steam için görüşebilrimyiz

fyonb kardeşim steam için görüşebilrimyiz

profilimden msn adresine ulaşırsanız görüşebiliriz tabiki de

Linkler bnde calısmıor yenileme şansın varmı ?

linkler sağlam ancak rapidten free olarak download yapma olayı neredeyse bitti gibi bir şey..o yüzden tekrar tekrar denemenizde fayda var..ya da konu sahibi smod arkadaşımız oyunu farklı bir servise yüklerse ulaşabilirsiniz.ama dediğim gibi linkler sağlam ve indirilebilir durumdalar

Denesem iyi olacak. Emeğine sağlık.

ben bısı sorucam arkdslar bn yukledım oyunu sımdı gırıyorum bır servera bana player teror teror fln dıor gırmıyor yanı bunun cozumu nedir ?

ben bısı sorucam arkdslar bn yukledım oyunu sımdı gırıyorum bır servera bana player teror teror fln dıor gırmıyor yanı bunun cozumu nedir ?

serverların bazılarında orijinal oyun model dosyalarının haricindeki dosyalara izin vermiyor..sana o uyarıyı veren sunucu da bu indirdiğin oyunun içinde bulunun t ve ct modellerinin farklı olmasından dolayı böyle bir uyarı vererek oyuna almıyor seni

peKi Fyonb Bu ct ve t modellerini ve dier skinleri kabul edecek server bılıyormusn.. yada sn oynuorsan hangısnde oynuosn mesela ?

peKi Fyonb Bu ct ve t modellerini ve dier skinleri kabul edecek server bılıyormusn.. yada sn oynuorsan hangısnde oynuosn mesela ?

hayır bilmiyorum ben public oynamıyorum..dediğim gibi çoğu sunucu bunu engeller zaten..ben v23 oynuyorum..

v23 nasıl bir şey farkı ne?

temelde sistem dosyaları farklı ama v26 üstü yamalarda skinlerde farklıdır..silah kaplamaları,oyun içi detaylar,sesler vs..v23 ise en sade ve sorunsuz dosya içeriği barındıran yamalardan birtanesidir..

Geri