Xzenon FaR yasaKmı ??

pLayßoy

Altın Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar

Yeni Bi Araba alıcam ama ben zenon far ıstıorm parası onemli deiL :D:durdurun inş Mitshubishi Lancer OLcak 0 Alıcam Aklıma Bırsey Takıldı Zenon FaRk yasakmı arkadaslar acıl yardım edebılrsenizz :D Simdiden saoluun bide arabayı qoren binen warsa tavsiye edermi ??

Xenon far yasak ancak 8 k üzeri yasak hale getirildi karşıdaki şöfürün gözünğ aldıgı için 90 tl para cezası var sen fabrikadan 0 araba alıcaksan zaten ruhsata işli olucak ve alıcagın arabaya 16 k xenon taktıramazsın seçeneklerinde bu yok arabaya gelince daha dün kullandım bana göre klasmanındaki arabalara göre iyi degil yol tutuşu ve sanki bana göre araba gitmiyormuş gibi artı olarak belirtmem gerekirse 35 40 alıcagın arabayı 25 e zor satıcagınıda unutma derim ikinci eli yok öneri istersen tabi honda civic klasmanda yol tutuşu sürüş keyfi ve dinamik ve görsel iç konsoluyla eşsiz...

Saolasın BiLgileR İçin Solariz Adminim

Artık Geçti ARkadaslaR :D BEn Sadece Sordum Araba Nasıl Sipariş Verdim BiLe :)

yasak mı bilmiyorum ama,tüv onaylı vizelerden geçiyor 2 senedirde kullanıyorum 8000K ceza görmedim çok şükür..ama 8000 Kelvn üstü sakıncalı..

arkadaşlar şunun bilinmesi lazım xenon denilen şey balans ve xenon fardan ibaret değildir başlı başına bir sistemdir.bu yüzdendir ki bunun için sonradan takılan tüm xenon kitler yasaktır bunun sebebide araç kullanan kişilerin 'ALO TRAFİK' e yapılan şikayetlerdir gerçek xenonlar da far yıkma sistemi,yükseklik ayarı olmalı ve tabiki xenonu gerçek yapan olay mercektir.eğer aracınıza bu sistemi taktıra biliyosanız sorun yok ki maliyetli bir iş bu olay ve bu arada arkadaşlar haberiniz olsun trafik polisleri emniyetten gelen emir üzerine denetimleri sıklaştırdı ve hiç acımadan çatır çatır ceza yazıyolar cam filminden başlayın xenon fardan egzos sesine kadar kontrol ediyolar haberiniz olsun

NOT:Benim xenon far kit taktıran arkadaşlardan ricam LÜTFEN FAR AYARI YAPTIRIN YA DA MERCEK TAKTIRIN kimsenin kimseyi sırf kendini güvene almak ve hava atmak için karşı tarafın canına va malına kast etmeye hakkı yoktur.....

Geri