YÖK Başkanı: Üniversite paralı olmalı

Saçmalık ßenim Param Yok kardesim :saskin

arkadaşlar tekrar söylüyorum.
eğitim sağlık adalet bunlar milletin hakkıdır.bunlar parayla satılamaz.yok üniversiteye vereceğine öğrenciye ver,veremeyene verelim veren yine versin..ya bu nasıl bi söz ben anlamadım.
bir devlet milletine bunları pazarlıyorsa gelin siz karar verin.olan şu zengin fakir dengesizliğini dahada üste çekmek.
zaten adamda bilmem allahın mısırında ki ,dandik üniversitelere benzer yerlerde kariyeri olan bi şahıs.tabiki bu adam bize parayla satar eğitimi.bunların hepsi tüccar.devletle bilimle alakası yok.

boş konusuo yaf..

eğer o adam üniversiteyi paralı yaptırtırsa bütün öğrenciler ayağa kalkar
2 yıl önce fransa da olan öğrenci direnişi gibi birşey olur türkiye de
( yani doğrusu bu eğer ki bu olacak olan olmazsa zaten hakediyor bu öğrenciler bunu )

Net cekilmedigi icin pencereyi aynı sekilde paintte ben yazdım..
7xy4nko.jpg

81quo2v.jpg

bu konuda yorum yapan herkese teşekkürler. başta konuyuı açan chamur'a.
ben'cede bence daha mantıklı konuşmalar yapması gerekecek.gelir gelmez olay yarattı.böyle giderse biri ipini çeker.

böyle bir açıklamaya aklıma gelen gelmiyen her türlü küfürü savurmak istiyorum ama forum kurallarına aykırı oldugu için bilgisayarın başında sövüyorum umarım ne düşündüğün anlaşılmıştır!

Hafta içi okulda oldugum için konu güncelken yetişemedim ama yorum yazmadam geçemem

Yusuf Ziya Özcan'ın bu açıklamasını kısaca Türkiye emekçilerine karşı yapılan bir onursuzluk olarak değerlendiriyorum!.. AKP'nin atamasından sonra beklıyordum bişeyler ama bukadar yüssüzlük yapabileceği aklıma gelmemişti

Bide dalga geçer gibi kredi veririz diyor...hadi diyelim aldım krediyi 4 yıl boyunca her yıl 10bin YTL den ... okuldan 40bin YTL borçlu mezun oluyorum...Mezun olunca iş bulma garantim var mı?...

Tekrarlıyorum bu sözler Türkiye emekçilerine Türkiye içilerine karşı yapılan bir onursuzluktur!.

eğer o adam üniversiteyi paralı yaptırtırsa bütün öğrenciler ayağa kalkar
2 yıl önce fransa da olan öğrenci direnişi gibi birşey olur türkiye de
( yani doğrusu bu eğer ki bu olacak olan olmazsa zaten hakediyor bu öğrenciler bunu )

Bizde okulda bu konuyla ilgili bildiri dagıtıp öğrencilerle konuştuk ve son derece umursamazlar
Konunun ciddiyetinin farkında değiller!..

Ama birşey daha hatırlatmak istiyorum

96 yılında harçlara %300 zam yapmışlardı ve üniversiteler işgal edilmişti...zamlar geri alınmıştı...

Yani yapılamayacak şey değil...Bu onursuzluğa dur demek her öğrencinin borcudur

boş konuşan adamlar nası bu kadar mevkı sahıbı olabılıyor anlamıyorum!!!

ekmek almaya parası yetmeyecek ınsanlar var ve bunlar herkesten daha fazla calısarak Türkiye derecesı yapıyor!!

gecen senelerde bı cobanın bırıncı oldugunu ne ara unutmus yusuf bey..sen bu ogrnecılere unıversıteyı nasıl paralı yaparsın!

Katılıyorum Sana Usta

Geri