YÖnetİm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
HACKHELL AİLESİ ÇOK BÜYÜDÜ GEÇMİŞİN OSMANLISI BUGÜNÜN ABD Sİ GİBİ RAKİBİ YOKSAYILIR KENDİ ALANINDA ,
SON ZAMANLARDA EN UFAK YANLIŞ YAPAN KULLANICI SORGUSUZ SUALSİZ BANLANIYOR YİNE BİRAZ ÖNCE SÖYLEDİĞİM GİBİ BİR YÖNETİM DEĞİŞİKLİİ NASIL OLURDU ACABA

banlanan hiç bir kullanıcı sebebsiz yere banlanmamıştır elbet senin bilmedigin bir sebebi vardır....

ne gibi yönetim değişikliği yani

hh bugüne o yönetimle geldiyse onunla dewam eder...

GREAT İDEA' Alıntı:
HACKHELL AİLESİ ÇOK BÜYÜDÜ GEÇMİŞİN OSMANLISI BUGÜNÜN ABD Sİ GİBİ RAKİBİ YOKSAYILIR KENDİ ALANINDA ,
SON ZAMANLARDA EN UFAK YANLIŞ YAPAN KULLANICI SORGUSUZ SUALSİZ BANLANIYOR YİNE BİRAZ ÖNCE SÖYLEDİĞİM GİBİ BİR YÖNETİM DEĞİŞİKLİİ NASIL OLURDU ACABA

ArkadaSım sıtemızde bellı bır kuralllar vardır .Bu kurallara uymayanlara ceza verılır...

Kımse ama kımse sebebsız yere Banlanmamıstır.....

HackheLL bu yonetımle buralara geldı bu yonetımlede Zırvye dogru ılerLıyor

evet bende okudum o kununun içerığındekı msjları sıyaset yaptı bencede yanliş bişe yok

kımın neden banlandıını merak edıosan söliyelim sana herkesın neden banlandıı kayıtlıdır..

MaVeRcİk' Alıntı:
ne gibi yönetim değişikliği yani

hh bugüne o yönetimle geldiyse onunla dewam eder...

DOĞRUDUR Bİ SEBEBİ VARDIRKİ BANLANMIŞTIR AMA HEPİMİZ İNSANIZ SİNİRLİ BİR ANIMIZA GELİR SONUÇTA 1 CLICK LİK İŞ BU

Banlanan hiç kimse sebepsiz yada sualsiz banlanamz ... Siyaset işe karşırsa konu sapar.. uzaar gider...tartışma büyür...
arkadaslarımızda bu olmasın die önce uyardılar sonra ellerinden geleni yaptılar....

hiç kimse sebesiz banlanmaz banlanan kişi kesin kurallara uymadığı için banlanmıştır bu bir sorun olarak getirilmemesi gerek cuvaldızı kendimize batıarlım arkadaşlar ilk önce iğneyi sonra başkasına batırırız.

öneriler şikayetler kısmı gercekden öneri ve şikayetleri almak ,ona göre en doğru kararı vermek ve kendımızı sınamak için acılmış bir bölümdür.
ama bunun bir sınırı olmalı. yönetim değişikliği buraya acılan baslık sonucu olmaz.

örnek teşkil etmesi acısından bugun bana attıgın pm 'yı (ne kadar hoşnutsuz olsada)

buraya koyuyorum sonra herkes kendınce bır yorum yapabılır.yanı buraya yazılan ve soylenen hersey doğru değildir.bu özel mesajı buraya koydugum ıcın uzgunum.

screenshot0124dw.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri