Yönetici Ve Modlar Nerede :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bay_hacking

New member
Reaction score
0
tsubasa' Alıntı:
işte tsubasa farkıyla ,,,,herksin tanımadığı üyeleri koydum ,,biraz farklılık olsun

En iyi yönetici : The OZy
En iyi smod: hepiciği,, borumu smod olmak
En iyi mod: Hepsi olsun ,,ama bazı modlar hiç gözükmüyor
En iyi user: eSKeyP
En dikkat cekici üye: bay_hacking
En karizmatik: Erer
En komik: Erer
En güvenilir: kendime bile güvenmem
En patavatsiz: tabi ki Sado
En cok tanismak istediginiz üye: Erer
En guzel avatari olan üye: Comand
En sinirli üye: Seven
En canayakin üye: Antu
En deli üye: LostCorpse
En olgun üye: TSM --->millet birbirine saydırırken bile olgun
En caliskan üye: ADult bölümü modları
En tembel üye: LostCorpse

bay_hacking de adult verdiği bir konuyla efsane olmuştur ,,,,hackhell den konu alıp hackhell e alıntı olarak veren ilk ve tek üye dir kendileri

Erer i tanıyan azdır ama Erer bir efsanedir benim gözümde ,,
foruma katkısını domuz+testere adlı konusunda anladım :) adam korku bölümün kurucusu oldu o video ile

DUR DİYECEK KİMSE YOKMU BUNU YAPAN O KADAR USER VAR GEYİK KONUSU BENMİ OLACAM BU ZATI MUHTEREMİN YETERİN ARTIK GÖRÜN

ayıp bunun yaptıgı !!

walla sen rahatsız olabilirsin ama o konu hakkında en son neler yazdım bir bak derim ,o verdiğin film konusunda ,,,,

şimdi gelilim burdaki benim mesajıma ,,,o konuyu bir çok üye ,smod,mod,admin görüntüledi ,,ve benim mesajımı da gördüler haliyle ,,eğer sakat b durum olsaydı silinirdi ve ya uyarı alırdım , ama bana herhangi bi şikayet gelmedi ,,,

keşke özelime yazsaydın ilk başta ,,

bence gayet yerinde yazmış :D

bay_hacking de adult verdiği bir konuyla efsane olmuştur ,,,,hackhell den konu alıp hackhell e alıntı olarak veren ilk ve tek üye dir kendileri(PES diyorum daha ne diyim :D)

bu kadarına az bile yazmış :p

ama sende haklısın dalga geçilmesini istemiyosun tabi :)
kendin dahil bu yaptığına gülüp geçmen gerektiğini anlayana kadar işin zor

bi de bırak forumu kirletme böyle başlık açıp forum temiz kalsın :p

hade iyi forumlar sana :)

Boyle gereksız baslık acmanın 1 anlamı yok.. Pm atarakta halledebılırsın sorununu.Buyutulecek 1 olay değil..

ne kadar alingan bi insansin ayip bu senin yaptigin yasin buyuk mu bilmiyorum ama cocukca birsey yaptigin kesin...

yaw yapmayın allah aşkına çocuk gibisiniz gülüp geçebilirsin büyütmeye ne gerek var hem + yeri burası değil pm neden atmadın gerginlik çıkarmaya gerek yok orda o kadar yazı yazıldı kimse bişi demedi ne var yani lütfen arkadaşlar gereksiz konu açmayın....

bunu buraya acmak yerıne bu mesajından rahatsız oldugnuve tsubasa'ya bu mesajı yazdıgında pm atarak senı sılmesını soyleyebılırdın. emınim kı oda sılerdı seni.

bu tür sahsi olayları foruma yansıtmaktan ziyade lutfen pm ıle halledın. bu konuyu kapatıyorum.ii forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri