Yöneticiler uyuyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daimakce' Alıntı:
teşekkürler arkadaş

tek tek adını yazamam şu an ama bakayım sonra.. olay şu normal olarak program indirmek istedim rapidden verilen harfleri yazıp download a basıyorum ama programın tamamını değilde sadece kb olark indiriyor.mb olark değil.
Linklerde sorun olursa bölümün şikayet başlığına yaz ilgilenilir..
Eğer elinde bi kanıt yoksa ona buna bok atarak biere varamassın..!!

Sorunu buldum galiba sorun mozilla firefox da

dostum önce kendime çok hakim olarak yazıyorum bu mesajımı
ilk sayfada ki mesajında ki üslubun ve kullandığın kelimeler hiç hoş değil
akşam akşam gerçekten çok sinirlendirdin beni.
Sorununa geldiğimiz zaman
Sonuçta burda yöneticilerin uyumasıyla alakalı olan bişey yok
sen diyorsun ki
rapid'den dosya inmeye başlıyor ama mb olarak değil kb olarak
ee dostum o zaman sorun burda mı olur yoksa sende mi olur ?
bunu hiç mi düşünemedin ?
sen hackhell serverlarından bir dosya indirmiyorsun farkındasın değil mi ?
rapidshare serverlarından indiriyorsun dosyanı ve burasıyla uzaktan yakından alakalı değil senin sorunun !!
Son Olarak
Çok rastladım hackhellde böyle konulara
millet ne yapsakta, yöneticilere yada adminlere yada sorumlulara taş atsak die uğraşıyorlar ama BAŞARAMIYORLAR !!

daimakce dostum bir şikayetin varsa , link vermelisin, ortaya birşeyler söylemişsin ilk mesajda kendi adıma ve eminim butun yonetim bu yazını görünce üzülmüştür, çünkü hackhell yönetim olarak eşi benzeri olmayan bir kararlılık gösterek kırık resimleri bulunan, linkleri ölmüş olan tüm konuları temizledi, inan bunu hıc kımse oturupda yapmaz, geriye kalan tektük konular varki onlarda dişe dokunur derecede olmadıgı gibi bildirilmesi durumunda yine diger başlıklara oldugu gibi çöp kutusuna gönderiliyor, hatta yenıleme fırsatı varsa linkleri yenileyen yönetici arkadaşlarımız bile var, senin rapiddeki sorunun buyuk ihtimalle flashget kullanıyor olmandandır lakin söylediğine göre firefoxdanmış problemin, ie de sorunun çözüldü yani.. ? keşke biraz ugrasıp ondan sonra bizlere yüklenseydin.

aman boşver yaw düzelir elbet :D

melihbakir kardeşim
güzel söylemiş gerekeni
bundan ötesinin olacağını sanmıyorum

edit:
işte keloğlan gibi akıllı kardeşlerimizde var aramızda

Resimlerin gözükmemesi adblock gibi resimleri engeleyyebilen bi eklenti veya program krup yanlış ayar yapman olabilir..
Mesela sitedeki tüm resimleri engelle gibi bi seçeneği aktifleştirmissen)

dosya indirmeme problemi için:

Örnek olarak İnternet download manager rapidde download yaparken dosyayı deil de açılan sayfayı indiriyor.

Sorunda indirme yöneticinden kaynaklanıyor olabilir.

başlıgı okuyunca yönetici olsun olmasın sana karşı bir antipati oluştuğunu düşünüyorum.

Ele avuca gelmeyecek kendi beceriksizliğinden kaynaklanan kıytırık bir sebep olması da bunu daha da bi güçlendiriyor.

Bundan sonra önce sorunun senden kaynaklanıp kaynaklanmadıgını araştırarak
ve olmadıysa efendi bi şekilde sorununu dile getirirsen bu kadar üzerine gelinmez.

Yatıcam zaten birde sana sinirlenmeyim :)

jackal kardeşim
bugün içmiyorsun sanırım :)

melihbakir' Alıntı:
dostum önce kendime çok hakim olarak yazıyorum bu mesajımı
ilk sayfada ki mesajında ki üslubun ve kullandığın kelimeler hiç hoş değil
akşam akşam gerçekten çok sinirlendirdin beni.
Sorununa geldiğimiz zaman
Sonuçta burda yöneticilerin uyumasıyla alakalı olan bişey yok
sen diyorsun ki
rapid'den dosya inmeye başlıyor ama mb olarak değil kb olarak
ee dostum o zaman sorun burda mı olur yoksa sende mi olur ?
bunu hiç mi düşünemedin ?
sen hackhell serverlarından bir dosya indirmiyorsun farkındasın değil mi ?
rapidshare serverlarından indiriyorsun dosyanı ve burasıyla uzaktan yakından alakalı değil senin sorunun !!
Son Olarak
Çok rastladım hackhellde böyle konulara
millet ne yapsakta, yöneticilere yada adminlere yada sorumlulara taş atsak die uğraşıyorlar ama BAŞARAMIYORLAR !!

yürü oglum kim tutar seni:eek:ha tamam uzatmayın arkadaslar kapayıın konuyu olsun bitsin

Forumda resimlerin ya da yazıların gözükmesinde şuan hehangi bir problem yoktur. [İstisnai olarak imageshack resimleri gözükmemektedir.]

Sizin tarayıcınızdan kaynaklanan bir problem olabilir. Fakat bunu ''yöneticiler uyuyormu'' gibi nazik bir başlıkla açtığın için teşekkür ederiz [!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri