Yöneticilere Bir Önerim Var

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
Az önce erenay_e arkadaşımızın önerisini okudum nickler kunusunda.
Benim önerim çok açık.
Şimdi adam kafasına göre giriyo aldığını alıyo ve bir daha uğramıyo.
Bu nickleri tespit edip önlem almak yerine.
Bizde bazı büyük siteler (Hotmail Yahoo vs.)gibi yapalım.
Yani adam üye olduktan sonra 10 gün yada 5 gün artık ne kadarsa online olmazsa
üyeliği silinsin yada herhangi birşey. Şimdi diyeceksiniz ki bu adamları nasıl takip
edelim. Aslında bu iş o kadarda zor değildir bence...

30 kisi bakmis 2 yorum var iyi walla...

Bim kardeşim siteye uğrayabilsem yorum yazacam ama vaktim kalmıyo :) zorluk olayını bi adminin cevaplaması lazım bence ancak öyle bir sonuç çıkması mümkün olur :)

iyi güzel diyorsunda hadi bir gün seninde işin çıktı ve 1 hafta internete giremedin o zaman nolcak bu işin çözümü böyle olmamalı mesela bazı program gibi oyun dağıtım gibi konulara belli sayıda mesaj atmayanlar yada yorum yazmayanlara açık olmaması daha mantıklı sizce???

oldu yaa.ee peki ben naapıcam.ders çalışıoz.görüosunuz artık eskisi kadar gelemiom.e sonrada dersler ağırlık kazanıcak ondan sonra hiç giremiycem.benimde silinsin yani.bence yapılmasın.hee eğer üyelere göre değişicekse yapılsın.ama benim durumumda olanlarda düşünülsün.yok yapılamaz diosanız unutun gitsin
hem şöle bişey daha war.sitenin büyüklüğü üye sayısından belli olur.hee bunun kaçta kaçı sürekli online olur orası ayrı ama bu bence yanlış olur.çünkü ancak o zmn belli olur bi sitenin ne kadar büyük olduu

mendo68' Alıntı:
oldu yaa.ee peki ben naapıcam.ders çalışıoz.görüosunuz artık eskisi kadar gelemiom.e sonrada dersler ağırlık kazanıcak ondan sonra hiç giremiycem.benimde silinsin yani.bence yapılmasın.hee eğer üyelere göre değişicekse yapılsın.ama benim durumumda olanlarda düşünülsün.yok yapılamaz diosanız unutun gitsin
hem şöle bişey daha war.sitenin büyüklüğü üye sayısından belli olur.hee bunun kaçta kaçı sürekli online olur orası ayrı ama bu bence yanlış olur.çünkü ancak o zmn belli olur bi sitenin ne kadar büyük olduu
Senin durumunda olanlar için bişiler düşünülebilir :D yani bizim durumumuzda olanlara :) bazı kişiler fazlasıyla tanınıyor ve sayıları da oldukça az zaten hatta burda sayardım ama abartmaya gerek yoq bilen biliyo fikrin mantıklı geldi +1

ben de gün içinde ve hatta akşam bile şirkette çalışıyorum...giremediğim zamanlar oluyor yada işim gereği seyahate gidebiliyorum...giremediğim zamandaki konuları takip etmek için girdiğim anda geriye doğru bakıyorum konulara...ama bu gibi bir önlem olduğunda hem sitenin üye sayısı düşecek hem de gerçekten işinden dolayı giremeyenler mağdur olucak...sömürmek için girenlere daha değiik tespitler yapmak daha faydalı olur...saygılar

dostum iyi hoş ama burada öss ye hazırlanan arkadaşlar var benim gibi . şimdi onlar 5 gün offline olsa silenecek mi? en azından şu ana kadar sadece siteyi sömüren , 0 mesajı olan üyeler silinsin bence

İyi de biz tanınıyoz ben sadece yeni üyeleri diyorum.
Yeni üye olup hiç girmeyenler kalabalık yapıyo.
Yani siteyi afedersiniz sömürenler bunlar.
Sözlerim bunlara kimse alınmasın.
Adam üye oluyo alacağını alıyo sonra vın piyasada yok.
Bizimde işlerimiz olabilir.

bu şuşekil yapılırsa bence saçma olmaz foruma üye olupta bir mesaj bile atmayan üyeler var mesaj kotası konsun bence ama konu açmak için misal enaz 5-10 konu açmayan üye üyeliğinin auto iptali gibi olabilir bu bence paylaşım mejbureyeti doğurur burdan bişiler alacağına bişiler katar foruma ve paylaşımda bulunulmuyor olayını ortadan kaldıır buna işalah saçma demessiniz buradan bişiler ala bilmesi için önce bişiler vermesi çok mantıklı

erenay_e' Alıntı:
bu şuşekil yapılırsa bence saçma olmaz foruma üye olupta bir mesaj bile atmayan üyeler var mesaj kotası konsun bence ama konu açmak için misal enaz 5-10 konu açmayan üye üyeliğinin auto iptali gibi olabilir bu bence paylaşım mejbureyeti doğurur burdan bişiler alacağına bişiler katar foruma ve paylaşımda bulunulmuyor olayını ortadan kaldıır buna işalah saçma demessiniz buradan bişiler ala bilmesi için önce bişiler vermesi çok mantıklı
Ben de sana katılıyorum zaten düşüncelerim bu şekildeydi.
Neden bir Hotmail gibi yapmayalım ki.
Adamlar ne güzel kural koymuşlar.
İlk üyelikten sonra 10 gün yoksa hesabın kapatılıyo.
Daha sonrada girip aktif edebilirsin.
Ama bu olay yeni üyelerin hepsi için geçerli olsun ne bilim mesaj sayısı 100 yada
50 nin altında olanları kapsasın...

birde bişidaha ekliyeceğim bu genellikle forumda yapılıyor bir üye öneri yada istekle geldimi hiçkimse fikirlerine saygı duymuyor saçma diyip atılıyor bir kenara ben buşekil fikir yada önerilerin hep arkasındayım yaratıcı kişilikler herzaman ön pilanda olmalı fikir ve düşüncelere saygı duyalım oluryada olmaz önemli değil ama bir öneri ile gelen birkişiyi kimsenin bu şekilde aşağlamaya bence hakkı yoktur bunları diyen kişiler belirlibir rutin hayatsürmeyi alışkanlık haline getiren kişiler hayatta yeniliklere herzaman açık olun herkesin düşünce ve önerilerinede saygılı olun bu söylediklerim kişiye özel değildir geneledir bunuda ekleyeyim

erenay sen git yat uyu :=) bu nasıl bir güçtür, full time öneri :D

Geri