Yöneticiye Başvurun Diyor?

hack007

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar birisi tanıdığımın pc sine format attı vede program yükleme özelliklerini falan hep kapatmış.yani bir program yüklenmek istediğinde hemen yöneticiye başvurun diyip yüklemiyor programı.Ama benim çözmem lazım o kişi gelene kadar bunu.Yardımınızı bekliyorum.Bilgisayar acil lazım ve hiçbirşey yüklenmiyor.Yönetici ayarlarındaki sekmelere hep baktım ama hangi ayarıdır tam bilemediğim için değiştiripte denemedim tabiki.İnternette araştırdım bulamadım bişey.Acil yardımlarınızı bekliyorum.

bilgisayarına atadığın adminastör kullanıcı şifreni girersen sorun ortadan kalkar ..bilgisayar sahibinden habersiz yapman sakıncalı değilmi

hımm yani başka yolu yokmu şifreyi bilmiyorumda.ama oturumu admin olarak açmıyorki.Hemde adminin şifresini bilme ile program yüklenmemesindeki bağlantıyı kuramadım.Yardımınızı bekliyorum.

kullanıcının kendisi açıcak zaten ama format atan söylememiş şifre falan.bende tam anlayamadım dediğinizi ama bence kullanıcı mesela X diyelim kullanıcı adı.Bence X ile pc yi açıyo.Yani adminin şifresi neden gerekliki acaba?

adminastör yönetici kullanıcı herbilgisayarda vardır denetim masası kullanıcılar oradan yöneticiyi bulup şifreyi girip olur eğer pc sahibide bilmiyorsa ya sıfırlama diski oluşturacaksın yada biostan girip .. adminastör yöneticiyi devredışı bırakacaksın ...

yani ben şunu anlayamadım şifreyi bilsem nasıl yapcam?yani şifreyi bilince sorun nasıl çözülecek.Birde o kişi program eklememeyi nasıl kaldırmış?Bilgisayarım sağ tık sonra Yönet ten mi yapmış acaba?

Geri