Yönetim İstifa İmza Kampanyası (Sende Katıl)

bir an için nooluyoruz dedim..hackhell yönetimini istifaya davet ediyolar sandım..=)

Galatasaraylı arkadaşlar, Polat ve ekibini sevmeyen sporseverler. Gelin destek olun.

Galatasaray'ımızın taraftarları değilde rakip takımlar daha çok ilgi gösteriyor konuya :))

İmzamı attım polat devri kapanmalı....

sataşmalar olmadan konuyla ilgili yorum yapalım lütfen ortamı germenin manası yok. sezon ortasında böyle bi oluşum ne saçma takımın daha kötüye gitmesini sağlar. ilginç bi karar

akp karşısında GALATASARAY taraftarını korumayan başkanı başkan olarak görmüyoruz.

Sezon böyle gider..sezon sonu yapılsaydı daha iyi olurdu..ne olacakki..yönetim değişirse..hemen şampiyonmu yapacak takımı...zaman zaman her takımda olur böyle krizler...taraftar sezon sonuna kadar sabır göstermeli ve bittiğinde yapmalıdır yapacağını...!!!

Bence gitmeliler. Zaten yönetim kadrosunu anca oluşturur sezon sonuna kadar politikalar belirlenir. Klübe saygın kişiler tekrar kazandırılabilir. Şimdi bunlar yazın gitse yeni yönetim 3 ayda ne yapabilir ki. Tam bir curcuna olur ve amaçlara ulaşamayabiliriz.

bir fenerbahçeLi oLarak bende katıLayım dedim ama Tc faLan istiyor

Geri