uçurtma
New member
- Reaction score
- 0
onlarla birliktemi cikalim bisiklet turunaUzunefe' Alıntı:böyle bi konu açan arkadaş vardı onlar da bisikletle tur yapacaklardı , arama butonunu kullanırsan bulabilirsin
J@CK@L' Alıntı:yolculuk ederken karşılaşacagınız
magandalar size aradığınız adrenali fazlasıyla verecektır![]()
eheh hani şu gösterelim anam dedikleri olmasın ocrazyquake' Alıntı:Aklıma ARABESK filmi geldi.. Müjde Ar , Şener Şen..![]()
![]()
ehehe bende oyle dedim otobusle gidelim istanbul da ineriz dedim soranlara bisikletle geldik deriz sonra istanbulda yapariz biseyler dedim..Te®Te®eN' Alıntı:izmriden istanbula bisikletle gelmek çılgınca bi fikir değil bence
siz istanbula uçakla yada otobüsle gelin istanbul da istediğiniz yerde istediğiniz çılgımlığı yaparsınız
oyle zaten 3 haftaligina falan gidicem 1 hafta yollarda gecsin istememTe®Te®eN' Alıntı:tabikide öyle yzık günah değilmi o kadar yorulduğuna deymez arabayla gelse yorulur insan ya o yol bitermi hem siz bisiklet kullanmayı biliyomusunuz ki de böle bişeye kalkışıyosunuz![]()
uçurtma' Alıntı:alternatif üretelim arkadaşlar...
crazyquake' Alıntı:uçak .. bir uçak şirketine gidin thy yada başkası farketmez. Alın biletinizi. 1 saat sonra izmir. bisikletleride bagaja atarsınız kordon boyunda bisikletlerle gezersiniz..
alın size alternatif![]()