Yüreğimin Bozkurt İsyanı

Börteçine9

New member
Reaction score
0
Sitede oluşan havadan hiçbir şekilde memnun olmadığım için yürekten gelen bir isyandır bu.

Hepinize söylüyorum efendiler birbirinizi Vatan haini Türk düşmanı veya yobaz,Müslüman değil gibi laflar ilan etmekten ne kadar memnunsunuz ?

Bir tarafta ekonominin iyi olmasından memnun olan,son zamanlarda elektriğe yapılan %22 zamdan bile sesi çıkmayanlar,
Diğer tarafta karşı çıkana Türk düşmanı diyen ekonomiden yakınanlar ecevitin ekonomisini özleyenler ?

Bir taraf Atatürk'ü arkasına alır siyaset yapar yüce Allah'ın emir ve yasaklarını reddedecek derecede konuşur.
Diğer tarafta muhafazakar kesimin temsilcisidir.Akan Müslüman kanını görmez işbirliğine destek verir,özelleştirilen satılan yerlere gözünü kırpmadan savunma yapabilecek.

Hiç mi akıllanmazsınız efendiler ?
İstiklal Mahkemeleri tekrar kurulsun kurunun yanında yaşları yakmaya devam mı edelim ?
Bırakılsa birbirinizi vuracaksınız özellikle Fethullah Gülen konularında bunları görüyoruz.
Müslümanın kanı Müslümana haramdır efendiler bunları bilmeyen de kör cahildir.Allah helak edeceği milletlere Türklere gönderirmiş veya başka bir Atilla deyimiyle Tanrının Kırbacıyız ama ne yazık ki biz kendi aramızda birbirimizi kıracak kadar nefret eder olmuşuz.
80 öncesine tekrar mı dönelim ?
Bakın 80 leri yaşamış yusufiyelerde kalmış şuandaki Mhp İstanbul Başkanı bir şiirinde ne diyor ;
''Bir daha anneler ağlamasın Kara Eylüller olmasın''

burda mücadeleden kaçınmak için mi söylenmiş ?
Ülkücülerin ne kadar hazır olduklarını bilmeyen yoktur.
Neden böyle birşey söylenmiş ?
Artık mücadeleler silahla kazanılmıyor toprak satışları bile kağıt üstünde oluyor!!
Etrafınızda hiç mi yok ailede biri akpli iken diğerinin chpli olduğu veya 3 kardeşin başka partilere gönül verdiği bireyler ?
Yeter artık kendi içimizde bölünmeyelim.
Fırsattan istifade etmeyi iyi bilen amerikaya karşı birlik olalım,
sovyet hastası putinin veliahtına karşı olalım,
israil siyonizmine karşı olalım,
Araplar bile birliğini kurmuş her ay paşa toplanıyorlar biz neden birlik olmayalım ?

Dünya Döndükçe Türk Dursun,Yüce Allah Müslüman Türkü Korusun.

Bozkurt28​

Her defasında inadına Can Dündar da bunu belirtiyor kardeşim.

Çok güzel şeyler belirtmişsin.

Yalnız şurası var.

Atatürk büyük bir siyasi liderdir ayrıca. İlkeleri ve Atatürk düşünceleri siyasetin içinde olacaktır. Bu Yüce dinimizi siyasete alet etmek için bahane olamaz.

Bunun dışında ülkem peşkeş çekiliyor. Ekonomi giderek kötüye gidiyor. Ve insanlar hala dine sahip çıktığını sandıkları işbirlikçilere, emir kullarına, yüzlerinden şer akan insanlara itaat ediyor, kendilerince geçmişten beri içlerinde sakladıkları kinleri kusuyorlarsa...

Ben kin dolu çukurun yanında zebaniliğe varım.

Her defasında inadına Can Dündar da bunu belirtiyor kardeşim.

Çok güzel şeyler belirtmişsin.

Yalnız şurası var.

Atatürk büyük bir siyasi liderdir ayrıca. İlkeleri ve Atatürk düşünceleri siyasetin içinde olacaktır. Bu Yüce dinimizi siyasete alet etmek için bahane olamaz.

Bunun dışında ülkem peşkeş çekiliyor. Ekonomi giderek kötüye gidiyor. Ve insanlar hala dine sahip çıktığını sandıkları işbirlikçilere, emir kullarına, yüzlerinden şer akan insanlara itaat ediyor, kendilerince geçmişten beri içlerinde sakladıkları kinleri kusuyorlarsa...

Ben kin dolu çukurun yanında zebaniliğe varım.

Atamızı bahane ederek dinimiz hakkında yapılan olumsuzluklara da dur diyebilmek de bir erdemdir.

Ruhun şad olsun Türk'ün Atası!

Avrupa biz dinimizi yaşıyamıyoruz. Kurtar bizi yardım et demekte ayıptır. Teşekkür ederim.

Ayıpların en büyüğüdür hemde örnek vermek gerekirse kişiliği gelişmemiş çocuklar gibi davranmaktır =)
Ki onlarda gördü red cevabını alınca direk başlarından sıvamayı.
Allah ıslah etsin ne diyelim.

Ben teşekkür ederim.

Sitede oluşan havadan hiçbir şekilde memnun olmadığım için yürekten gelen bir isyandır bu.

Hepinize söylüyorum efendiler birbirinizi Vatan haini Türk düşmanı veya yobaz,Müslüman değil gibi laflar ilan etmekten ne kadar memnunsunuz ?

Bir tarafta ekonominin iyi olmasından memnun olan,son zamanlarda elektriğe yapılan %22 zamdan bile sesi çıkmayanlar,
Diğer tarafta karşı çıkana Türk düşmanı diyen ekonomiden yakınanlar ecevitin ekonomisini özleyenler ?

Bir taraf Atatürk'ü arkasına alır siyaset yapar yüce Allah'ın emir ve yasaklarını reddedecek derecede konuşur.
Diğer tarafta muhafazakar kesimin temsilcisidir.Akan Müslüman kanını görmez işbirliğine destek verir,özelleştirilen satılan yerlere gözünü kırpmadan savunma yapabilecek.

Hiç mi akıllanmazsınız efendiler ?
İstiklal Mahkemeleri tekrar kurulsun kurunun yanında yaşları yakmaya devam mı edelim ?
Bırakılsa birbirinizi vuracaksınız özellikle Fethullah Gülen konularında bunları görüyoruz.
Müslümanın kanı Müslümana haramdır efendiler bunları bilmeyen de kör cahildir.Allah helak edeceği milletlere Türklere gönderirmiş veya başka bir Atilla deyimiyle Tanrının Kırbacıyız ama ne yazık ki biz kendi aramızda birbirimizi kıracak kadar nefret eder olmuşuz.
80 öncesine tekrar mı dönelim ?
Bakın 80 leri yaşamış yusufiyelerde kalmış şuandaki Mhp İstanbul Başkanı bir şiirinde ne diyor ;
''Bir daha anneler ağlamasın Kara Eylüller olmasın''

burda mücadeleden kaçınmak için mi söylenmiş ?
Ülkücülerin ne kadar hazır olduklarını bilmeyen yoktur.
Neden böyle birşey söylenmiş ?
Artık mücadeleler silahla kazanılmıyor toprak satışları bile kağıt üstünde oluyor!!
Etrafınızda hiç mi yok ailede biri akpli iken diğerinin chpli olduğu veya 3 kardeşin başka partilere gönül verdiği bireyler ?
Yeter artık kendi içimizde bölünmeyelim.
Fırsattan istifade etmeyi iyi bilen amerikaya karşı birlik olalım,
sovyet hastası putinin veliahtına karşı olalım,
israil siyonizmine karşı olalım,
Araplar bile birliğini kurmuş her ay paşa toplanıyorlar biz neden birlik olmayalım ?

Dünya Döndükçe Türk Dursun,Yüce Allah Müslüman Türkü Korusun.

Bozkurt28​

Böyle bir tabir de bulunup neyi amaçlıyorsun...

mecliste kiler Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı kalacaklarına namus şeref yemini etmiyormu yani Atatürkü arkasına almıyormu?

bu yemini etmeden başbakan olabilirmi?

bu yemini etmeden vekil olabilirmi?

sen neden bahsediyorsun nerde yaşıyorsun? alis harikalar dünyasındamısın yoksa?

Atatürkü arkasına almayıp karşısında dursa vekil olabilirmi?

işte zurnanın zırt dediği yer burası yani Atatürkü arkasına alıpta takkıye (ikiyüzlülük) yapan sahtekarları görmüyormusun?Atatürkü arkalarına aldıkları namus şeref yeminine ihanet eden namussuzları görmüyormun...

bu iki yüzlülüğe siyasi literatürde takkıye deniyor

aynı şey islamdada var yani çıkarları için müslüman görünenlere münafık tanımlaması yapılıyor

körmüsün ?gözlerin görmüyormu? duymuyormusun?anlamıyormusun?

sağına soluna önüne arkana bir bak

Atatürkü arkasına alıp iktidar olanlar kimler?
müslüman görünen çıkarcılar kimler ?

bu işten kim karlı çıkıyor? bu işlerden zarar edenlermi iktidar oluyor?

kullandığın Atatürkün arkasına sığınmak tabiri genellikle Atatürkün arkasına sığınan takkıyeciler yapıyor....

Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı kalacaklarına ettikleri yeminle arkalarına Atatürkü almayıpta karşındamı duruyor sanıyorsun? takkıyenin namussuzluğun şerefsizliğin farkına varman için ne olması gerekiyor?

Böyle bir tabir de bulunup neyi amaçlıyorsun...

mecliste kiler Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı kalacaklarına namus şeref yemini etmiyormu yani Atatürkü arkasına almıyormu?

bu yemini etmeden başbakan olabilirmi?

bu yemini etmeden vekil olabilirmi?

sen neden bahsediyorsun nerde yaşıyorsun? alis harikalar dünyasındamısın yoksa?

Atatürkü arkasına almayıp karşısında dursa vekil olabilirmi?

işte zurnanın zırt dediği yer burası yani Atatürkü arkasına alıpta takkıye (ikiyüzlülük) yapan sahtekarları görmüyormusun?Atatürkü arkalarına aldıkları namus şeref yeminine ihanet eden namussuzları görmüyormun...

bu iki yüzlülüğe siyasi literatürde takkıye deniyor

aynı şey islamdada var yani çıkarları için müslüman görünenlere münafık tanımlaması yapılıyor

körmüsün ?gözlerin görmüyormu? duymuyormusun?anlamıyormusun?

sağına soluna önüne arkana bir bak

Atatürkü arkasına alıp iktidar olanlar kimler?
müslüman görünen çıkarcılar kimler ?

bu işten kim karlı çıkıyor? bu işlerden zarar edenlermi iktidar oluyor?

kullandığın Atatürkün arkasına sığınmak tabiri genellikle Atatürkün arkasına sığınan takkıyeciler yapıyor....

Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı kalacaklarına ettikleri yeminle arkalarına Atatürkü almayıpta karşındamı duruyor sanıyorsun? takkıyenin namussuzluğun şerefsizliğin farkına varman için ne olması gerekiyor?

Sen bile anlamışsın benim ne demek istediğim büyüttüğüm yere iyi bak.
Laf anlayana değil alayına gider!!
Lafım sözde Atatürkçülereydi neden bu kadar üstüne alındın ki ?

o büyük yazılan yerlerde ben bişey goremedım bozkurt kardesimin demek istedigi tabi benım anladıgıma gore Ataturkcu gorunenlere ki nası müslümanlıgın arkadasına sıgınan yapmacıklar varsa... gercek Ataturkcu yada gercek müslümanlar değil

cok dogru bı yazı bozkurt eline saglık.

Konu gayet açık.... amacından saptırmaya gerek yok... güzel bir hatırlatma olmuş.....

iktidar olmak için ne müslümanlığı neden atatürkü arkanıza alın yanlız ve yanlız halkı alın...arkanızı halka yaslayın desteğinizi her zaman halktan alın ama halkı da laik olduğu şekilde yönetin

Konu Gayet Acık Ve Net Gocunanlar Neden Huylandınız ?

o büyük yazılan yerlerde ben bişey goremedım bozkurt kardesimin demek istedigi tabi benım anladıgıma gore Ataturkcu gorunenlere ki nası müslümanlıgın arkadasına sıgınan yapmacıklar varsa... gercek Ataturkcu yada gercek müslümanlar değil

anlayana sivrisinek saz,
anlamak istemeyene davul zurna az demiş atalar :)

Sen bile anlamışsın benim ne demek istediğim büyüttüğüm yere iyi bak.
Laf anlayana değil alayına gider!!
Lafım sözde Atatürkçülereydi neden bu kadar üstüne alındın ki ?

YAZIMI İYİ OKURSAN NEDEN ALINDIĞIMI BELİRTMİŞİM

ettiğin lafları Atatürkü arkasına alan hain-yobaz takım çok kullandığı için samimiyetin kuşkulu geldi bana...

namus-şeref yemini ederek Atatürkü arkasına alarak mecliste bulunan partiller

AKP
MHP
CHP
DTP

unutma aynı namus yemini DTP de yaptı AKP de yaptı

ikiside özde değilmi?ikiside namus-şeref yemini etti değilmi?

inanıyormusun samimi olduklarına?

şahsen ben ikiyüzlü namussuz lardan nefret ediyorum

90 milyon onları seçseydi %47 değil %99 oy dahi alsalardı eğerki Atatürke ve Cumhuriyetimize bağlılık YEMİNİ ETMEYEREK KARŞILARINA ALSALARDI

bırak bakan başbakan cumhurbaşkanı olmayı meclise bile adım atamazlardı..

takkıyeci(iki yüzlü ) namussuzları seçenlerde en az onlar kadar namussuzdur

YAZIMI İYİ OKURSAN NEDEN ALINDIĞIMI BELİRTMİŞİM

ettiğin lafları Atatürkü arkasına alan hain-yobaz takım çok kullandığı için samimiyetin kuşkulu geldi bana...

Sahte Atatürkçüler Atatürk'ü arkasına almıyorlar mı kardeşim?
Bence bu ifadeyi kullanmakta sorun yok :goz:
Samimiyetime inananlar elbet çıkar.

Cok güzel yazmissin ellerine gönlüne saglik..

Geri