Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru mu anne? Yalnızca bir gün mü yaşarmış kelebek? Olsun, nerde yanlışım söyle Özenmişsem kelebeklere Olacaksa benim de kanatlarım Ve kırlar da mekanım Özgürlük diye Çarpacaksa sol yanım Allah'ım Ol de! Ben de kelebek olayım...
"Yalnızlığı taşıyacak donanıma sahip değiliz. Bu yüzden kaçıyoruz yalnızlıktan, çok da bedel ödeyerek kaçıyoruz. Özgürlükten kaçış gibi birşey bu. Hem özgürlüğü çok seviyoruz hem de ona katlanamıyoruz"...
Kalk git diyor içimden bir ses. Yalnızlığın ne demek olduğunu göster ki
anlasın yaptığı hatayı.
TUTMA elinden
ÜŞÜSÜN... Bilsin ne kadar zor olduğunu...
HİSSETSİN!! üzerine esen sert rüzgarı.işte O An Sarıl ona SENİ SEVİYORUMM de...
ÖgrenSin Sevmenin Ne Demek oLduqunu!!! Git vur! Kapısını kırarcasına! Seni kırdğı gibi...
Çıkart dışarıya gece yarısı. kuru ayaza..
öLüM gibİ koRkunç
o boş sokakları göster... Yalnızlığın nedemek olduğunu göster ki
yüreğimde 'ah'ların kaldı! O çocuksu sevdandan geçtim! Aramızda ödenecek tek bir hesap kaldı... şimdi ben affetsem de Allah'a ne diyeceksin? Yüreğime bir 'ah' borcun var
Aşk ağır yükler bindirdi omzuma. Ne taşımaya''GÜCÜM''var
ne de atmaya''CESARETİM''... Çığlıklar arasında sağır ve de dilsizim.. Ne duyup anlatmaya isteğim var
ne de konuşup anlatmaya mecalim… Aşk diye birşey yaşıyorum... Ne''TEK''taraflı demeye dilim var... Ne de''KARŞILIKLI''olduğuna ispatım.. Sessizce bekliyorum ama
Ne daha fazla beklemeye''SABRIM''var.. Ne de boşver diyemeye ''YÜREĞİM''...
Olsun istersin… Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin. Aşktır ; değer verirsin
ödün verirsin
sevgiden de öte saygı gösterirsin
Olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin… Bakarsın
ne anlattığını anlayabilmiş; ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde. ...İştir ; sabahlarsın
“olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin… Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler
kendine ayırmadığın onca şeyi O’na ayırmaya çalışırsın… Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi! Olmuyorsa
olmuyordur!
Gönlün rahat mı? Elinden geleni yaptın mı? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…