Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayfana benden küçük bir hediye , kabul edersen.....
Bilirim delisin gönül.. Söz dinlemezsin, tesellî kabul etmezsin..
Seni zapt etmek kolay değil, bilirim gönül..
Kaç kez tırmanırda atarsın kendini dağlardan.. Paramparça kendini seyretmek hoşuna gider acılar içinde.. Yüzün gülerde.. içten içe, inceden inceye kanarsın...
Bilemezsin Sana verecek bir armağanı ne çok aradığımı. Hiçbir şey içime sinmedi. Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var Ya da okyanusa su. Düşündüğüm her şey Doğu'ya baharat götürmek gibiydi. Kalbimi ve ruhumu vermemin bir yararı yok
çünkü sen zaten bunlara sahipsin. O yüzden sana bir ayna getirdim. K e n d i n e b a k v e b e n i h a t ı r l a !..
Sayfana benden küçük bir hediye , kabul edersen.....
Bilirim delisin gönül.. Söz dinlemezsin, tesellî kabul etmezsin..
Seni zapt etmek kolay değil, bilirim gönül..
Kaç kez tırmanırda atarsın kendini dağlardan.. Paramparça kendini seyretmek hoşuna gider acılar içinde.. Yüzün gülerde.. içten içe, inceden inceye kanarsın...
Bütün kimliklerimi çıkardım teker teker... Baktığım bütün aynaların derinliğinden birikmiş olabilecek bütün görüntülerimi topladım... Sonra adımlarımın izlerini