yürekten anlayanlar için?

bir yürek iki kişiye birden aşık olabilir mi ?

• Kullanılan toplam oy
    54

X

O şimdi Asker
Reaction score
0
hep kafama ve yüregime takilmistir kabul etmek zoruma gitmistir bildiklerimin ötesine tasmistir ..

bir yürek iki kisiye birden asik olabilir mi ?

yüreginizden geçeni isaretlerseniz sevinirim..

sevgiyle..

bence olamaz yaaa 2 kişiden birden hoşlanabilirsin ama sonunda bir tercih yapman gerekir.
birisi daha ağır basar sonuçta.

bence asla olamaz.. biri başlamışsa diğeri bitmiştir demektir. aynı anda 2 kişiye aynı şeyleri hissedemezsin.. hissederim diyorsan kendini kandırıyorsundur..

Olabilir bence aşık olmakla neyi kastetdiğimize bağlı

İki insanada aynı duygularla bağlanılmaz ama birinin kaşına birinin gözüne sevdalanabilir insan

delikanlı adamın bir tane sevgilisi olur bir tane kıza gönlünü kaptırır. iki tane kız meselesi sanki galatasarayı tutan , aynı zamanda feneri de tutan adama benzer :D:D

Uzunefe' Alıntı:
delikanlı adamın bir tane sevgilisi olur bir tane kıza gönlünü kaptırır. iki tane kız meselesi sanki galatasarayı tutan , aynı zamanda feneri de tutan adama benzer :D:D

kardeş valla şimdi takdir ettim seni bravooo
ama acaba senin gibi düşünen kaç erkek var :confused:

Bu ankete evet diyenler sanki 2 kişiye birden aşık olmuşlarda.... Sallamayalım lütfen...

bence çok saçma iki kişi veya daha fazla bir gruba yada topluluğa aşık olmaK...olanlar da zateN aç gözlü insanlardıR..onlar aşık olamazlaR zateN...

bence aslaa olmazz biçok kişiyi güzel bulabilir, çıkabilir ama sadece bi kişiye AŞIK olur diyorumm! Ama dikkat edin AŞIK olur diyorum sevebilir demiyorum!! Daha yeni anladım ama AŞK çok farklı bişii!

bence iki kişiye aşık olunamaz belki hoşlanırsın ama ikincisinede aşık olunamaz wartox un dedigi gibi aşk başka bişey aşık olan anlar....!

evet ben ce de olabilir ....ama 2 den fazlası olursa suyu cıkar :D

tabiki olur üstad benimde başıma aynı bi durum gelmiştide bi keresinde ama sonuc falaketti ikisiylende beraber olamadım cnk biriylen ilgilenirken aklım öbüründe takılıyodu

Yaw Aşik Olnur Da Bu Biraz Iki Ucu B.klu Değneğe Benziyor.ben Denedim Ama Bu Seferde Ikisini Birden Kaybettim. :(

Geri