yürekten seven biri mi yoksa bencil misiniz?

piken

New member
Reaction score
0
Yürekten seven biri mi yoksa bencil misiniz?

Seven insan kıskanır mı?Tek kelimeyle hayır!Kıskanmaması gerekir..Çünkü yürekten sevmek , sevileni olduğu gibi kabul etmeyi gerektirir.
"Seni seviyorum ama benim istediğim gibi davranmalısın"dediniz mi bitti o iş.Geçmiş olsun..Orda sevgi yoktur.Sadece bencillik vardır.
Ve bencilliğin de sevgiyle ilgisi yoktur....

Yani seviyorsanız,sevdiğiniz insanı mutlu eden şeyleri de sevecek, en aznından içinize sindireceksiniz..
Seviyorsanız,sevgiliyi değiştirmeye,"adam etmeye" kalkmayacaksınız.

Kaybetme korkunuz nedeniyle sosyal yaşamını daraltmayacaksınız sevgilinin.Seviyorsanız ,sevgilinin büyük dünyasını sıkıştırıp hapishaneye çevirmeyeceksiniz.
Sadece sizin olmasını isteyerek hayattan kopartmayacaksınız sevgiliyi..Seviyorsanız,çıkarınıza aykırı bile olsa sevgilinin hayallerine,ilerlemesine engel olmayacak,aksine destek vereceksiniz..
Seviyorsanız ,sevilenin bir birey olduğunu kabul edeceksiniz."O artık benim" demeyeceksiniz seviyorsanız eğer..
Seviyorsanız ,özlediğiniz için kavga etmeyecek,bekleyeceksiniz..
Seviyorsanız,onu anlamaya çalışacaksınız..Üzmeyeceksiniz.Ona inanacaksınız...

Velhasılı,"Seviyorum ama...."dediğiniz andan itibaren,sevmiyorsunuz demektir bu..Bencil birisiniz siz!..

kıskanır ama abartmamak gereki de mi :D

he abartmamak gerekir ama karşıdakininde kıskandırmak için abartmaması gerekir :)

bak bu da dooru işte haklısın kardeş :clap: :clap:
ztn öyle biriyle de nasıl anlaşılabilir ki?ben anlaşamzdım heralde

bende kabul edemem...kıskanclık cok kotu bsy ya...:D

kıskanırım kardeşim.. benim tabikide.. ben onunum bu kadar basit.. o beni kısıtlar bende onu.. bu kadar basit.. ben onun için yaşarım o da benim için..

yau nasıl kıskanmayayım ölürüm ben çok kıskancım yerim kendimi !

heyt bea!!! theozy eyvallah abicim,kıskan sen,sizlerde kıskanın dier moderatorler :) :) :)

eğerkii bakıosa sağa solaa
salıveririmm gideeer
ancaa gideer...
Affetmek yok :D
Kıskançlıkmı şimdi bu yaptığım
alla alla bende pek anlamadım

KISKANÇLIK:Haset, iyi ve güzel şeyleri imrenerek istemek değil; huzursuzluk duyarak çekiştirmektir bir anlamda. Onun için haset edenin pozitif düşündüğü ya da pozitif hali olduğu düşünülemez. Bu gibi durumlarda kendini muhafaza, yapılabilecek en güzel davranıştır.

benden söölemesi,çok fasla kıskanmayın

Gehenna' Alıntı:
eğerkii bakıosa sağa solaa
salıveririmm gideeer
ancaa gideer...
Affetmek yok :D
Kıskançlıkmı şimdi bu yaptığım
alla alla bende pek anlamadım

yok ya seninki kıskançlık diil,dooru olan da budur bence :clap:

ya arkadaşlar seven kıskanır tamam bende kıskanıyorum ama kıskançlıgın fazlası sevgiyi öldürür bence

Myz' Alıntı:
ya arkadaşlar seven kıskanır tamam bende kıskanıyorum ama kıskançlıgın fazlası sevgiyi öldürür bence

katılıorum arkadaşım teşekkürler :clap:

ula git kimle ne poh yirsen yi bana ne sankim bana ronaldo yaw :)

theozy' Alıntı:
kıskanırım kardeşim.. benim tabikide.. ben onunum bu kadar basit.. o beni kısıtlar bende onu.. bu kadar basit.. ben onun için yaşarım o da benim için..

olay budur .... bu kadar basit ...

ne kadar bu kadar basit demişim yaw :)

Geri