Yüz Tanıma Programı - Lenovo Veriface Recognation

NoD0ubT03

New member
Reaction score
0
6tupnpy.jpg

Lenovo Yüz Tanıma yazılımı ile sınırsız güvenlik elde edeceksiniz Programı kurduktan sonra belirli bir mesafeden yüzünüzü tanımlayacaksınız bu kadar bilgisayarınızı açarken sadece bilgisayarın karşısında olmanız yeterlidir
Yeni çıkan notebooklarda bulunan ve oldukça beğeni toplayan yüz tanıma ve şifre yerine yüzünüzü kullaranak laptopu açma özelliğini kendi bilgisayarınızda da kullanabilirsiniz
Aşağıdaki programlar hemen hemen kamerası olan bütün notebooklarda çalışıyor

Yüz tanıma teknolojisi ile bilgisayarı açarken şifre girmek zorunda değilsiniz, bir bakışınız yetiyor

Aşağıdaki program lenovo bilgisayarlarla beraber geliyor ancak diğer markalarda da sorunsuz çalışıyor

Yüz tanıma programı kurulum açıklaması;
programı indir Çalıştır İlk ekranda ingilizceyi seç ve sol taraftaki butona bas.
yuz20tanima20programi.jpg

i accept the agreement i seç, next, install
Yeni açılan mavili ekran da next > next
gelen ekranda windows giriş şifrenizi yazın
yüzüne tanıt entera bas
bilgisayarı yeniden başlat

Yüz tanıma teknolojisi ile ilgili markaların açıklamaları

Toshiba
Toshiba Yüz Tanıma fonksiyonu özel bir yazılımdır;

Kullanıcının fotografını çekerek, yüzünün özelliğine göre dijital bir şifre yaratır

Kolay ve güvenli Windows girişi sağlar
* Kullanıcı bir şifre girmek zorunda değildir
* Çoklu kullanıcılar arasında kolay ve güvenilir geçişi sağlar

Otomatik kilit özelliği: Windows otomatik olarak kapanır;
* Sistem verilen süre içerisinde kullanıcının yüzünü bulamazsa,
* Sistem kullanıcının dışında bir yüz algılarsa

Giriş kayıt özelliği: Yüz fotograflarını kayıt eder;
* Birisi giriş yapamadığında,
* Otomatik kilit devredeyken ve başka biri algılandığında

Asus
ASUS SmartLogon
Bu özel yüz tanıma yazılımı sayesinde işletim sistemini açmak için tuş ya da şifre girmenize gerek kalmıyor ASUS SmartLogon ile bilgisayarınıza en güvenli şekilde ulaşır, güvenliğinizin maksimum seviyede korunduğundan emin olursunuz

XP İçin
Kod:
http://rapidshare.com/files/214081934/Veriface_Recognition_xp.rar.html

Vista İçin:
Kod:
http://rapidshare.com/files/214075033/VeriSetup_For_Vista.rar.html

Arkadaşım güzel program inşallah full sürümdür.

arkadaslar ben kurdum vista icin olani gayet guzel bi sekilde calisiyor...Ilk programi calistirdiginizda guzel bi sekilde 8 resminizi cekiyor :) bunda onemli olan isik,isigin yansimasi cunku program gozleri gorunce windowsu aciyor yuz,giyiminiz fln onemli degil...Yalniz ilk o 8 resmi cektiginizde odaniniz durumu nasilsa o onemli,oda karanlik isiklar acik cekmisse sizi resim her pcyi actiginizdada oyle olmasi gerek...uzun lafin kisasi arkadasimizin emegine saglik guzel paylasim yapmis yani tawsiye ederim

bu program dahil diğer yüz tanıma programlarının hepsi notebooklardamı çalışıyor ben pc de çalıştırmayı denedim ama olmuyor bir türlü ?

olmadı bi türlü ya yüzümü tanıtamıyom hata veriyo

arkadaşlar normal masa üstü pclerde olmaz mı bu ???

ışık problemi var buprogramda..ilk çekmiş olduğğu konsratı yakalaman lazım. pek kullanışlı değil.emeğine sağlık yinede

saol............................................

emeğine sağlık.teşekküler

Ben Daha önce Başak Yerden Bulup Denemiştim Kendi Masaüstümde
Webcam ı çıkarınca Direk Açılıyodu Pc :):):)

Geri