Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
java destekli olduğu için N serisi çok ii görünüo ama bu işi yapan arkadaşlarımın bana sölediği ve benimde test ettiğim tek şey samsungun U serisi muhteşem!!!
bakın bütün özellikler kullanım kolaylıgı her türlü telefonda menüleri degiştirme bellek kartı yüksekligiyle, kamera, mavidiş, walkman özelligi , uçuş modu , yani kısacası bir telefonda olması gereken her özellik mevcut diger telefonları kıyaslarsan ne biliyim nokia da ses kalitesi iyi degil ,yada görüntü iyidegil kızıl ötesi yok n serileri cok kaba cebe sıgmıyor vb.. samsungda açılır kapanır kapak problemi , internetten programa atamama büyüklük vb. ysony ericsoon walkman serilerinden w 810i bütün telefonlardan iyidir bunu ben iki senedir kullanarak test ettim dana önceleri nokiadan vazçemem diyordum ama bu telefonlar hepsi alt üst oldu bir telefonda olması gereken benim istedigim herşey vardı bakın inceleyin ve birincinin kim oldugunu görün
not hiç bir telefonda omaya menüleri degiştrime ve flash menu özelligi vardır bu cok ilginçtir..