Yıldızname,ye bakmamı istermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[sıze=3][ı]yıldıznameyi biliyorum ..araştırmıştım..[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]eğer doğum tarihini biliyorsanız sorun yok. Ama bilmiyorsanız yada takip ettiğiniz burç sizi tarif etmiyorsa ne yapacaksınız?
Kişinin yıldızını bulmak için ebced hesabı da denilen bir yöntem uygulanır. Her yıldız aynı zamanda bir burca tekabül eder. Bu şekilde kişinin talihi ve hastalıkları vs. Hakkında bilgi sahibi olunur. [/ı]
[/sıze]

[sıze=3][ı]baktıran kişinin karakterini, yapısını doğduğu günden öleceği güne kadar yaşayacaklarını, başına iyi yada kötü gelecek olayları önceden görebilirsiniz.
Düşmanlarınız kimler, aranızdaki mücadelede galipmi yoksa malupmu olacağınızı öğrenebilirsiniz.
Kaç kere nikah var
uğurlu günlerinizi sayılılarınızı bilirsiniz.
Büyü varmıdır, yokmu varsa ne yapılmalı, yıldızname çareler nedir, yıldızname nasıl kurtulunur?
Hasta kimsenin hastalığı neler?
Cin çarpması varsa hangi cin çarpmış ve nasıl yok edilir öğrenebilirsiniz.
Koruyucu melek lerinizin isimleri
cin'lerin isimleri..
Ve daha bir çok konularda bilgilenebilir yıldızname verilerine göre hayatınızı şekillendirir olası tehlikelere karşıda en iyi önlemleri almış olursunuz..[/ı]
[/sıze]

[sıze=3][ı]ben bilmediğim birine baktırma taraftarı diilim çünkü anne adı veya baba adıyla herşey olabilir..ama bakanlara baktıranlarada saygı duyarım...[/ı][/sıze]

brawo çok güzel izah ettin bu konuda bilinçlisin seninle irtibat kurmak isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri