yıne mod adayıyım Geyik & Mizah bolumune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o balcı ismi cok görülen duyulan ismlerden birisi hiç bir tartışma sı olmayan
biri olarak görüyorum +1 derim ben sana. tabiki önemli olan bölüm modlarıyla
arandaki sorunları da görüyorum evet mod olmak için yapılan şeyler her zaman kendini belli eder arkadaşlar bu paylaşımları mod olmak için değil paylaşmak için yapmalısın herkesin yorumunuda karşılık veriyosun bu konuda soulachi ye katılıyorum paylaşımların devamlı ve kalıcı olursa neden olmasın ....

şimdi sen yine adaylığımı geri alıorum diyeceksin...ben size ne yaptım diyeceksin...onuda iyi biliorum ben sana asla art niyetli olmadım..ama yaptığın şeylerden dolayı - weriorum..

ne ekersen onu biçersin...

bLaDe™' Alıntı:
Obalcı 344 tane konu acmıssın tmm eyw paylasmayı sewen bir uyesin ..
Ama sen sunu anlamadın "mod olmak için cok paylasım yapmana gerek yok tmm paylasım oenmlidir ama az olsun öz olsun eyw "

sen diyorsunki benim su kadar konum war su kadar msjım war su kadar tessekkur ettim bu sayısal degerlerin benim acımdan cok fazla bir onemi yok ben ilk modlugumu aldıgımda 340 msjım 500 kusur tessekkurum ve 3 gun 4 saat online surem wardı dostum yani senden daha az ...

Aradaki farkı umarım anlamıssındır .. Ustelik sana o bolumun modu olarak birsey daha solıcem hala bolum kurallarını oğrenemedin oğrenmemektede ısrar ediyorsun ...

Mesela gecenlerde hackhell ile ilgili birkaç konu actın ki alıntı yaptın (ben nerden aldıgınıda ii biliorum ) en azından içerisindeki karakterlerin ismini değiştirip verseydin
Bakıorum XXX (baska bir sitenin uyesinin nicki) ile Seven aynı konu içinde ;);)

Olmuyor dostum . Biraz daha bazı olaylara olgun bakman , adam akıllı yorumlar yapıp diğer kişilerin saygınlıgını kazanmalısın ki modluk için aday olabilesin ...

evet yorumun çok güzel dostum eline sağlık bende bunu beklıyodum saolll artık bende konuşmuyom artık artık söz yonetımın herkeseden bı saygısızlık yaptımsa özür dılerım saygılar bu arada artık bıdaha mod olabılırım dıye bı konu açabılırım utanırım

Adinin Altina Mİr ModeratÖr Yazsalar Ne Olacak Bak Benİm De War Hemİde SÜperİnden:):):):)

Şaka Maka Mod LuĞu GerÇekten HakedİyosUN Son GÜnlerde Kİ ÇaliŞmalarin Çok İyİ Olana Kadar Israr Et Sabreden DervİŞ Felsefesİ

bölüm modları - vermiş bölümü en ii onlar bilir onların kararlarına uyacağım bendende -1

SQULACHİ' Alıntı:
şimdi sen yine adaylığımı geri alıorum diyeceksin...ben size ne yaptım diyeceksin...onuda iyi biliorum ben sana asla art niyetli olmadım..ama yaptığın şeylerden dolayı - weriorum..

ne ekersen onu biçersin...

nıye boyle bı yorum yapıyımkı ama yaptım ınkarda etmem sadece daha bu konuda ben mod adayıyım dıyemem utanırım açamam yani tekrardan saygılar dılerım ve özür dılerım
:eek:

obalcı hakkında en hayırlısı ne ise o olsun..paylaşımlarınıda severim senide severim...benden +1..

obalcı' Alıntı:

nıye boyle bı yorum yapıyımkı ama yaptım ınkarda etmem sadece daha bu konuda ben mod adayıyım dıyemem utanırım açamam yani tekrardan saygılar dılerım ve özür dılerım
:eek:
niye ozur diliyosun ki kotu bisey yapmadin cok azimlisin kararlisin bu gidisle mod olursun +1

ObaLcı Ma$aLLah herßöLüme yetişiyo..ßir çok ßa$Lık aLtında konusu ve mesajı oLan ßi arkada$ımız..Forum kuraLLarına uymadıgı söyLeniyor..ßunuda ZamanLa düzeLtir üstüne pek yükLenmemek Lazım..önemLi oLan ne verdiği ßu siteden ßi$ey aLdığı yok arkada$ımızın hep vermi$ emek sarfetmei$ onLine süreside iyi..userLerLe arasıda iyi.. ßunLarı ßenim söyLememe zaten gerek yok görünen köy KLavuz istemez.. ßenden obaLcı'ya +1 hayırLısı neyse o oLsun ..

squ ve blade abiler yeterince oraya yetiyor hatta fazla bile...

bence çok büyük bi zamanla hatası yaptın..biraz daha beklemeliydin..önceden dikkat ediyordum da açtığın konular pek geyik olmuyordu..son zamanlarda daha bi seçici olmaya başladığının kanısındayım ama dedim ya biraz daha beklemeliydin -1

gerçekten yaptıgın paylaşımları görüyorum ve takip ediyorum ama o bölümde 2 tane mod var bu modertörler 1 tane daha mod eksik bize bu kişi lazım demedikleri taktirde bu başvurunu kabul etmemiz çok gereksiz olur ki onlarda bunu uygun görmüyorlar benim takip etigim gördügüm kadarıyla bunu hak eden birsisin yanlız
dikkat etmen gereken kuralar var bunlara uymadıgın çok açık ve belli oluyo ve bazı şeyler tam anlamıyla göremedigini fark ediyorum paylaşım yapmakla mod oluncak die bi kaide yok biraz kuraları oku kendine uygun bi bölüm seç ve bu mod başvurusunu tekrar yap hackhell.com vermiş oldugun degeri emeği karşılıksız bırakmıycaktır....

Konu Kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri