Yaşanmiş Bir Olay (%100 Gerçek)

Benim bildiğim bir tek şey var arkadaşlar.
Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.

Dostum Allah herseyi biliyorum ... Allah Sonları bilior bası bilior ortayı bilior desek daha iyi... Cine sormuslar hikayede ne zaman oluceqimi biliormusun die hayır demis.. Peygamberin qok yuzune cıkacaqı qun Allah yedi katman cenneti korumaya almıs cinler onceden qok yuzune cıkıp haber Alabilirmis... Cinlere qelmemelerini yok olacaklarını solemis.. Cinler bizden ileri bir zamanda farklı bi boyutta yasıyor yani bazi seyleri daha doqrusu insanların bilmediqi seyleri bildiklerini soyluyenler var ki bu bir cok yerde de yazıyor... ßenm basımdan da bole bi olay gelmisti bir yaz macerası die atıLmıstık sonunda ben piskoloqa 2 arkadasımla qittim 1 arkadasım halen kekeme.. ßu konulara qirerkenki eqlence qulusmeyle sonu arasında cok fark var emin oLun..

Ayrıca ßeyLer inanıp inanmamanız sizlerin bileceqi bisi ama gırgıra geyiqe aLmamanız cok daha iyi..

bende bunu yedim yeni üye :D

Cinlere bu tür cin cagırma olayıyla fln bulasmak hiç de iyi değil zaten. Cin musallat olabiliyor. eğer gelirse gitmeme ihtimali de var. Kötü şeylere yol açabilir uzak durmak lazım gerçekten :crying: :closedeyes:

aşırı derecede saçma bir şey çünki geleceği Allah'tan başkası bilemez fazla korku filmi izlemenin zararları :)

Arkadaşlar kuranda cin suresini açın ve okuyun...Allahın izni olmadan onlar bişey yapamazlar..Gerçekten aranızda merak ediyorum kaç kişi kuran okuyor...Cinin geleceği varsa sen masanın etrafına toplanmasanda gelir...ha siz toplanmışsınız öyle gelmiş...ve şunuda söyleyim o size zarar verecekse allahın izniyle verir...ve artık o geldiğinde kaçamazsın çünkü allah izin vermiştir...ha dua edersin o geldiğinde ama allaha başka zaman dua etmeyen insan o anda ederse bence pek bir faydası olmaz..

คђєηq;4636496' Alıntı:
Dostum Allah herseyi biliyorum ... Allah Sonları bilior bası bilior ortayı bilior desek daha iyi... Cine sormuslar hikayede ne zaman oluceqimi biliormusun die hayır demis.. Peygamberin qok yuzune cıkacaqı qun Allah yedi katman cenneti korumaya almıs cinler onceden qok yuzune cıkıp haber Alabilirmis... Cinlere qelmemelerini yok olacaklarını solemis.. Cinler bizden ileri bir zamanda farklı bi boyutta yasıyor yani bazi seyleri daha doqrusu insanların bilmediqi seyleri bildiklerini soyluyenler var ki bu bir cok yerde de yazıyor... ßenm basımdan da bole bi olay gelmisti bir yaz macerası die atıLmıstık sonunda ben piskoloqa 2 arkadasımla qittim 1 arkadasım halen kekeme.. ßu konulara qirerkenki eqlence qulusmeyle sonu arasında cok fark var emin oLun..

Ayrıca ßeyLer inanıp inanmamanız sizlerin bileceqi bisi ama gırgıra geyiqe aLmamanız cok daha iyi..

Arkadaşım bu söylediklerini neye dayandırıyorsun var mı bir okuduğun ayet..g.tünüzden şeyler uydurmayın din sizin gibilerin yüzünden oyuncak oldu..Allah kuranda herşeyi açıklamıştır..Aç oku cinlerden ne kadar bahsetmiş ve neler anlatmış o zaman bu söylediklerini söylecekmisin..Kuran dışında rehber aramayın..:thumbdown:

Ya ben bu ruh cagirma olayindan biktim artik. Hayatimda denemedim ama deneyenlerin yazdiklarini okumam yetti vala. Korkmakdan diil, daha cok böyle normal bir olaymiscasina anlatmalarindan gina geldi bana.
"BİZ BAŞLADIK MALZEMELERİ AYARLAMAYA DAİRE BİR MASANIN ETRAFINA SIRALANDIK 8 KİŞİ"
Bu nedir ya?? Merak ediyorum Iksir filanmi yapdiniz yoksa yemekmi gelsinler diye.
Cok yazik ya. Kurani okuyalim biraz arkadaslar. Hem kuranda hemde Incilde Apacik yaziyor.

katılıyorum sana kardeşim

arkadaşın anlattığı olayı bilmem ama aynı olayı biz defalarca denedik.
bende ilk başlarda inanmadım. karşımdakilerin yürüttüğünü düşündüm.
ama sadece size ait birşey sorduğunuzda anlıyorsunuz doğru olduğunu.

ayriyeten fincan üstten hareket ettirilmeye çalışıldığında kaymıyo cogu zaman ve yan geliyo.
fincan olması şart değil herhangi kapalı bir cisim olabiliyor.
bazıları bunu ancak beyin dalgalarıyla olabilirşekine acıklamaya calısıyo.

gelen RUH DEĞİL 3 harfliler.

doğru şeyler yazıyolar ama gelecek hakkında bilgileri yok.
belli bir vakit sonra dalga geçmeye başlıyolar.

pek uğraşmanızı istemem.
3 harfliler peşinizi bırakmayabilir.

bu hikayeyi yazan kişinin 18 ini bile doldurduğunu sanmıyorum.
cümleler tamamen çocukça
Tamamen uydurma ve safsata

cok sacma, bu tarz seylere inanmayın, bunlar baska seylerden kaynaklanan seylerdir.

bende tamamen atmasyon bir öykü cünkü cinler sadece gecmişi bilebirlirler gelecekten haber verme gücleri yoktur.. cinlere kaybolan esyalarinizi define yerlerini filan sorarsanız bilebilirler.. ama gelecege ait bir yanıt verseler bile atmasyon bir tamin olur

tabiki saçmalık bunlar gidip kuran okuyun ne ugrasıyonuz böyle safsata işlerle

Geri