Zeytin
Zeytin&Limon
o halde terim anlam diye belirtecektin , din Allahla kul arasındadır dedin ve ben de buna karşılık dinin nasıl istismar edildiğini gösterdim örneklerle
kendin de belirtmişsin takıntılı olduğunu takılıp kalmışsın türbana niye orası da ayrı
benim dinim bana senin dinin sana senin dininin islam olması veya olmaması beni ilgilendirmez benimkinin de seni ilgilendirmeyeceği gibi o yüzden sana türbanı zorlamadıkça benim türbanıma da karısamazsın sırf takıntın var diye ..
boş konuşan demişsin bağnaz demişsin programlanmış demişsin resmen hakaret etmişsin oysa yazdığı cümleler okunduğunda başka anlamlar çıkan sensin ben değilim benimkiler gayet açık
ben kimsenin dinini sorgulamam sadece sen neye taparsan tap senin dininde öyle olabilir benimkinde farklı derim geçerim şii ve sünnilerin arasındaki farklar gibi ama ikisi de müslüman değil mi olayı başka yerlere sürükleyen de sensin
Cevap alamadigim icin mi bunlar oluyor? Sana aciklamasini yaptim turban olayinin degilmi? Dusuncemi beyan ettim. Birisi bana alayci bir sekilde "senin dinin ..." diye baslayan bir cumle kurarsa kusura bakma hassas konularim sartellerim atiyor.
Turban olayini terim olarak duzeltiyorum yanlis anlasilmis sanirim. Baska netlesmeyen bir durum varmi?