Ya sizce :::?

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
foruma : siyaset, tarih ,felsefe ve muhabbet bölümleri ayrı ayrı başlık altında açılsın........

forum başlıkları yetersiz ,,,bence tabi ....

biaz daha geniş kitleye ulaşalım ...herşey elimizde ;)

Siyaset bence açılmasın arkadaşların arası bozlur kavga falan çıkar.
Muhabbet bölümü bencede faydalı olur çok. Ama msnden halledin diycekler.
Tarihte güzel faydalı olur.
Felsefe bilmem anlamam yorum yapamam :)

bence siyaset bölümü açılırsa olmaz bazıları başka yerlere çeker ve bunlarla baş edemeyiz bu benim görüşüm..

abi bu tip konular1n yeri heltelden:) Bkz.Kriptoloji...

foruma : siyaset, tarih ,felsefe ve muhabbet bölümleri ayrı ayrı başlık altında açılsın........

Oh Siyaset girerse Dinde girer geniş kitle iyi olur ama . Tartışma platformuna döner forum .
Siyaset meydanı yada Arena gibi olur .

,,,,,,

SEPTAGH' Alıntı:
abi bu tip konular1n yeri heltelden:) Bkz.Kriptoloji...

septagh sanırım öneride bulundum ben ve öneri yeride bura ... gözlerim bozukmu yoksa ii okuyamamışım :)

siyeset bolumunede ali kırcayı mod yaparız dimi:D:D
alıntıdır

yemek tarifleri bolumu acilabilir bence..

as1l sen anlamam1ss1n foruma : siyaset, tarih ,felsefe ve muhabbet bölümleri ayrı ayrı başlık altında açılsın demiss1n ben de sana aç1lm1yor bu tip basl1klar kriptolojiyi bile hertelden bölümüne aç1yoruz alakas1z bi bölüme.Ortam1 germe
istersen???

Ayrica gözlerim saglam

siyaset olmaz çünkü siyasetle birlikte tartışmalar ortaya çıkar oda mantıklı bi olay değil.
ayrımcılıklarlar tartışmalar ve küfürler olcaktır bu bölm bence gereksiz...

muhabbet ise hertelden ve kahkaha bölümünde yapılır ama ilerleyen zamandada irc olursa daha kolay olur..

felsefe bence biraz ağır kaçabilir bunuda tarihle birlikte kriptoloji bölümünde olabilir...

.....

Blacksymbian' Alıntı:
siyeset bolumunede ali kırcayı mod yaparız dimi:D:D
alıntıdır

ali kırca diilde uğur dündar veya ali babacan olur :D

neden hemen siyaset bölümü gözünüze carpıyo yaffff:p

siyaset dısındaki bölümlerin acılması hosolur bence siyaset bölümünü bende desteklemiyorum cünkü bu konudan basıma gelmeyen kalmadı sadece kaybettiklerimle kaldım ama diger baslıklar güzel olur

evet siyaset olmasın ortalık ceviz kabuğuna döner yada ne bileyim arena falan sonra birbirine girer site..

Dini Siyasete Kariştirmayalim Arkadaşlar Bu Işn Boku çikar

felsefeye benden tam destek :p

Siyaset olmasın da ne olursa olsun. Bazen fazla ateşli oluyo siyaset forumlarındaki tartışmalar. Kavga gürültü hat safhada olur diye düşünüyom bilmem ne dersiniz ?

StİnG' Alıntı:
septagh sanırım öneride bulundum ben ve öneri yeride bura ... gözlerim bozukmu yoksa ii okuyamamışım :)

Doğru hiç okumamışsın belli oluyor bu foruma girerken kurallarıda okumamışsın...
Sana bir tane kuralı hatırlatayım...
1.Siyasi konularda konuşmak fikir beyan etmek forum kurallarına aykırı..
Böyle bir kuralın olduğu forumda siyaset forumu açılsın demenin ne anlamı var onu anlamadım..
Ayrıca niyetin muhabbet etmekse bunu msn icq VE Ya yakında irc serverimiz açılacak ordan yapabilirsiniz...

Diğerlerine gelincede tarih ile ilgili vermek istediğin bilgilerin olursa her telden bölümümüz var ordan istediğin bir tarih konusu verir bizde yararlanırız

Selametle

Geri