Yabancı Adult Filmler Bölümü Mod Adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adultcular nasılda meydana çıkıyor :hhmanD

takıldığım bi bölüm değil

ama bölüm modları götürüyor işi .. gerek olmadığını düşünüyorum

-

+1907 dai yakısır. . .

Mod tiesto

:bowAbe be yaw sen olmayasında moduretur kim olsun sewiyoz seni al sana 100X+ alla alla be abe yaw.:utan

:biggrinBizim kövün kahvehanesinde meşhur zaten tiesto,mod olmasını istiyoruz emeği çok adultta kahvehane ahalisi adına bissürü + diyırız.:ter:

Bölümün bir mod'uyla konustum.
-online süren
-ilgin
-Bölümün mod'a ihtiyacından dolayı olaya olumlu bakıyor.

Eger o olumluysa benim olumsuz vermem saçmalık olur.Ama biraz daha cok calıs derim günde 1 konu degilde 2 konu ac yaptıklarından daha fazlasını yap.Hadi Hayırlısı

+1...

kesinLikLe +++++10
hayırLısı oLsun kardeşim

Adult Film Bölümünde 3 tane mod var şuanda.

Cehennem ve ben Adult genel moduyuz. yani adult bölümünün her alt bölümünde yetkilerimiz var.

son zamanlarda cehennem okulla, bende işle çok meşgulüz. Özellikle film bölümü çok hareketli. manigatör bölümle çok fazla ilgilenemiyor. şu anda oraya bir mod daha gerekli diye düşünüyorum. Sadece film bölümüne değil, adult şifreler bölümüne orada aktif olan biride olabilir.

Sözün kısası; resim bölümünde sorun yok ben hallediyorum, celebrity bölümünde leke bölümü yürütür. film bölümü için bir moda ihtiyaç var. buda tiesto olabilir.

+ veriyorum.

Cehennem ve ben Adult genel moduyuz. yani adult bölümünün her alt bölümünde yetkilerimiz var.

son zamanlarda cehennem okulla, bende işle çok meşgulüz. Özellikle film bölümü çok hareketli. manigatör bölümle çok fazla ilgilenemiyor. şu anda oraya bir mod daha gerekli diye düşünüyorum. Sadece film bölümüne değil, adult şifreler bölümüne orada aktif olan biride olabilir.

Sözün kısası; resim bölümünde sorun yok ben hallediyorum, celebrity bölümünde leke bölümü yürütür. film bölümü için bir moda ihtiyaç var. buda tiesto olabilir.

+ veriyorum.

Gazze Şeridi Gibi Adult Bölümü
Ne olcağı belli olmuyor :durdurun
Her zaman için fazla polis iyidir

+

zebaniyle şuan konuştuk ufak bi iletişim kopukluğu olmuş kendisininde önümüzdeki zamanda yoğun olduğunu yeni öğrendim,
bide galiba bnm adımada ok vermiş cehennemden çıkma zebani :D o yüzden bana danışmamışsın
eğer 4. moda ihtiyaç duyulursa neden olmasın
[+++2009]

hadi bakalım kolay gelsin bir acayip zor yarış..........ol abi ol harika filmler yayınlayacaksan ol.............

+ veriyorum.

Bölümde 3 tane mod var zaten, 4.ye gerek yok, zebaniyi bıraksak tek başına idare eder fazla bile gelir, bize bile gerek yok.

dürüst olmak gerekirse benle bi konuşman geçmedi yalan konuşmamak lazım :goz:
kolay gelsin ama oyum
[---2009]

- 1903
Modlar yeterlı suan için bence

adult bölümümü var sitede ilk kez duydum ... ama forum genelinde aktifsin sevilen bir üyesin paylaşımcısın olumlu + 1905

aa kemal ismını duymadınmı????

tiesto kardeşim yorumların hepsını okudum ;sanırım mod olcaksın :goz:
hayırlı olsun dıyorum sımdıden
benı tanıyomusun bılmıyorum
mod olursan TANIRSIN ;zamanla sende .... sevmezsın benı :melek
senden tek ıstegım degişme DIYORUM
benden kocaman bir +passenger (gönüllerin modu)

Hayırlı Olsun Sevilen Birisin Galiba Ben Fazla Aktif Olmaıyorum Sitede Ama Bendende Destek
+++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri