Yabancı Adult Resimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakışır Kardeşime...=)

+ Bilmem Kaç...=)

hayırlısı olsun basarabılırım dıosan sorun yok basarırsın ++++

bana kalırsa araghorn-g idare ediyor gibi .ayrıca benim hatırladığım 2 defada bann yedin oyum eksi(-)
hakkında hayırlısı olsun.

benim ban yemiş kişilerin yönetim adaylığı konusunda ki düşüncelerim hala sabit.

çekincelerim:
bence o bölümde yöneticiliği hak eden senden daha iyi kişiler mevcut..
yaptığın paylaşımların çok özenli olmadığını da düşünüyorum.
o bölümde bence çok fazla vakit geçirmedin henüz ve o bölüme takılan üyelerin taktirini kazanamadın. günde 2 paylaşım yaparak bu iş olmaz. bölümün heryerine hakim olmak lazım. sende bu özellik yok.

dediğim gibi yaptığın paylaşımların çok özenli olduğunu düşünmüyorum o yüzden çoğu zaman yorum ve teşekkürde bulunmuyorum konularına ki bölümde açılan konuların %90'ına yorum yapan bir insanım..

en son olarak seninle çok uyumlu çalışabileceğimi düşünmüyorum. bunun nedenini tek tek açıklamayacağım

sonuç olarak benden kocaman bir -

İlqiLendiqin Bi BöLüm Hakkında HayıLısı OLsun Kardeşim (+1)

araghorn-g - verdiyse bildigi vardır -

araghorn-g söylenmesi gerekeni söylemiş bana bişey bırakmamış [---2008]

bölümü biliyorum,şuanlık düşüncem ( - )

resimler için thanks :D +10000000

ben de paylaşımlarının özenli olduğunu düşünmüyorum.Dikkatimi çeken bir kaç mevzu var ayrıca:
1) konularına mesaj yazıyoruz ama sen çoğu zaman bir teşekkür bile etmiyorsun....
2) Diğer paylaşımcıların konularına mesaj yazmıyorsun ama Araghorn bu konuda senden daha duyarlı...
3) Diğer paylaşımcılarala aranda anlamsız bir mesafe bırakıyorsun bunu ettiğin teşekkür sayısından anlayabiliriz...
4) Paylaşımlarına yapılan teşekkür:11.724 senin paylaşıma saygın ise sadece 2.228 her şey açıkça ortada
ben olumsuz karşılıyorum ayrıca modumuzdanda memnunum...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri