Yabancı Adult Resimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim ban yemiş kişilerin yönetim adaylığı konusunda ki düşüncelerim hala sabit.

çekincelerim:
bence o bölümde yöneticiliği hak eden senden daha iyi kişiler mevcut..
yaptığın paylaşımların çok özenli olmadığını da düşünüyorum.
o bölümde bence çok fazla vakit geçirmedin henüz ve o bölüme takılan üyelerin taktirini kazanamadın. günde 2 paylaşım yaparak bu iş olmaz. bölümün heryerine hakim olmak lazım. sende bu özellik yok.

dediğim gibi yaptığın paylaşımların çok özenli olduğunu düşünmüyorum o yüzden çoğu zaman yorum ve teşekkürde bulunmuyorum konularına ki bölümde açılan konuların %90'ına yorum yapan bir insanım..

en son olarak seninle çok uyumlu çalışabileceğimi düşünmüyorum. bunun nedenini tek tek açıklamayacağım

sonuç olarak benden kocaman bir -

bölüm mod düşüncesi önemLi...

maalesef [-]

hakında hayırlısı ne ise o olsunn

ısrarla adult bölümünü istiosun +1923
tabi bölüm mod ununda yorumu önemlii....

İnsan evvela kendinden başlamalı, şöyle böyle yazan arkadaşlara baktım, sanki Hackhell açıldığından beri moderatörlük yapıyolar :D

Siz ne yaptınız bugüne kadar bu site için ?

Adam paylaşımını yapmış, kendine güveniyo ki adaylığını koyuyo. Adamı dövmediğiniz kalmış ya:saskin

Ben bunu anlamıyorum abicim işte, adam moderatörlüğe uygunsa Bora alır, adam iyiyse modluğu alır. Uygun değilse de almaz.

Bu budur.

(+)

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2895149' Alıntı:
İnsan evvela kendinden başlamalı, şöyle böyle yazan arkadaşlara baktım, sanki Hackhell açıldığından beri moderatörlük yapıyolar :D

Adam paylaşımını yapmış, kendine güveniyo ki adaylığını koyuyo. Adamı dövmediğiniz kalmış ya:saskin

Ben bunu anlamıyorum abicim işte, adam moderatörlüğe uygunsa Bora alır, siz isterseniz ... yırtın, adam iyiyse modluğu alır. Uygun değilse de almaz.

Bu budur.

(+)

Yukarda koyu yazıda kimlere seslendiqini bana pm den atarmısın sabotaj olsun istemem...

bu arada böLüm modu -- verdikten sonra senin benim kararım onemli oLmaz önemli olsada sonucu deqistirmez !!

ayrıca hersey payLasım yapmak deqiLdir..Doqru vermeden aLmak Allah'a mahsustur ama her payLasımcı yönetimde oLamaz !!

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2895149' Alıntı:

Ben bunu anlamıyorum abicim işte, adam moderatörlüğe uygunsa Bora alır, siz isterseniz ... yırtın, adam iyiyse modluğu alır. Uygun değilse de almaz.

Bu budur.

(+)

bu mesaj hiç yakışı kalmamış.

yönetime girecek kişi hakkında bölüm modu veya userlar olumsuz yorum yapamayacak herhalde.
dark angel yönetime girecek kişiler hakkında ince eler sık dokur ama asla anti demokratik bir yöntemle sadece kendi düşüncesine göre hareket etmez. smodların modların ve userların yorumlarınıda ağırlıklı olarak dikkate alır. Sen burada krallık kuralları hakim sanıyorsun ama iş öyle değil.

burada yorum yapan hiçkimse biryerlerini yırtmıyor arkadaşım. kullandığın kelimeden dolayı seni kınıyorum. umarım bundan sonra daha adaplı olursun

Önceden Ban yedin..

clon üyelikten

ban'lanan bi üyenin mod olması ..

-1

Bu olgu tabikide bizler için önemli bir kriterdir ancak, bizlere, hackhell'a katkısı olan paylaşımcı güvenilir üyelerde bu gibi tek kusurları görmezden gelebiliyoruz çoğu zaman. Nitekim bu görev isteğinde daha önce banlanmış olman seçilme yada seçilmeme kararında bizde herhangi bir + yada - kriter olmamıştır.

Ancak görev istediğin bölümdeki mevcut yöneticimizin ve diğer yöneticilerin oylarını göz önüne aldığımızda ne yazıkkı olumlu bır cvp veremıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri