Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu şerefsizleri meclise davet eden başbakan hatırlatırım.yani devlette en etkili makam,en güçlü olması gereken ama aksi davranışlarda bulunarak gittikçe kötü duruma götüren makam..
ama kolay değil ki bi milletvekili olup ta onu koltuğundan etmek bunu başka bi çözümü olmalı ya hapishaneden çıkıyo meclise gidit katibe olyo böle bişey olabilir mi?
tabi barış için çabalayan insanlar ya bu yüzden güney doğu değil kürdistan,benim yabancı dilim Türkçe gibi ifadeler kullanıyorlar değil mi! bölücü olmak barışçı olmak demek heralde
''ne şerefsizi terbiyeli olun
DTP MİLLETVEKİLLERİ barış için çabalayan insanlar''
Eğer barış doğuya kürdistan demekse,sayın öcalan demekse,pkk ile aynı yoldayız demekse kanımızı canımızı veririz,Onları sustururuz!!!Susturamazsam da namerdim!
arkadaslar ...ben milliyetcii bir insanımm ...vee yok bunların yaşamasıı gibi tabirler sadece cahilliktir....bir düşünsene bu adamlarıı diplomasii olmadan nasıl karsınaa alabilirsinn ..pkk yı diyorum ...kürtler alınmasın benim için kürdün ..lazdan ..cerkezden bir farkı yok...ama eğer bu ülkeyi bölmek isteyen türk kanı da taşı saa o...cocugudur neyse fazla gevezelik etmeyim ama karsındaa birilerii olmasıı lazımm yoksaa nasıl çözeceksin sorunu güneydoguyu topa mı tutacaksın ...bence meclise girmeleri ii oldu
Parakee zamanında ben bu olayı bir günde bitiririm dediğimde mekanı cennet olsun rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeşe bir taraflarıyla gülüyorlardı.Bu adamlar teröristse mecliste uzlaşamazsın.yoksa sen de mi düz ovacılardansın??
meclise girmeleri onları adam yerine koyduğumuzu göstermekten başka hiç bişeye neden olmadı.bir grup teröristi ezmek için onların meclise girmesi gerekmezdi.onlar kürtlerin değil pkknın siyasi uzantısı.ülkeyi bölmek için uğraşıyorlar kürtleri de kalkan olarak kullanıyorlar.bu kadar basit.meclise girmemelilerdi kesinlikle.
arkadaşlar ayrımı doğru yapmamız gerekiyor kürt ayrı bişi terörist ayrı benim kürtlerle zorum yok hatta onlarca kürt arkadaşım var bazıları ben türküm diyenlerdende kral insanlar ama dtp li teröristler kürt oldukları için değil "liderimiz imralıda" diyecek kadar açık ve seçik pkk lı oldukları için şerefsizler ve barış felan değil kaos getirecekler bu memlekete