yabancı filmler a.mod adaylığı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadersiz

New member
Reaction score
0
arkadaşlar birazcık erken davrandığımın bende farkındayım ama yabancı filmler bölümüne bi a.mod llazım diye düşünüyorum ve o bölümde sanırım yeterli paylaşımım var serilerle olsun arşivlerle olsun saolsun J@CK@L da orayla ilgileniyor bende elimden geldii kadar arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyorum cree ilede konuştum sen bilirsin dedi bende huzurunuzda yabancı filmler bölümüne a.mod adaylığımı koyuyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

kadersiz...

ayrıca yazı sanki biraz büyük olmuş:D:D:D:D:D

paylasımlarını takip ediorum çalısıosun ama çok çok erken beah biraz sabır biraz zaman simdilik -1

paylaşımlşarın güzel bence +1905

Evet aslında bir amod ıhtıyacı var ama senın ıcın cok erken daha :)

orayla benden başka ilgilenen yoq:D:D:D:D:ter::ter:

kadersiz' Alıntı:
orayla benden başka ilgilenen yoq:D:D:D:D:ter::ter:

Orayla senden başka ilgilenen olmaması senın oraya mod olacagın anlamına gelmez.

senın 5 katın kadar ben ılgılenıyorum zaten :)

Önce şartlar olgunlaşsın daha sonra

jackal biliyorum ben ole makarasına dedim yanlış anlama...

Biraz Daha Zaman Gerekli Bence Şimdilik + yada - vermem bişeyi değiştirmeyecek yönetimin ve mod arkadaşlarında fikirlerini tahmin edebiliyorum.. ;)

biraz zamana ihtiyaçın var ama umarım ilerde olursun.........

dostum bence paylaşımların oldukça güsel ve yeterli sayılabilir ama bende diğer arkadaşlara katılıyor ve sana - 26 veriyorum. Ama paylaşımlarına biraz daha ağırlık verirsen olmaman için hiçbir neden yokkkk

daha çok erken ---

neyse önemli olan oylarınızı öğrenmekti bende zamanla daha ilerilere gidebileceğimi öğrendim teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için

jackal istersen kapatabilirsin:D:D

Dostum çalışmalarına devam edersen
ileride olmaması için hiçbir sebep yok
ama şu an için ---1903
Üzgünüm...

gerek paylaşımların olsun gerekse konularda saygınlığın şuanda olumlu gitmekte ama biraz daha zamana ihtiyaçın var şuanda _ veya + diye oy vermiyorum ama emin adımlarda ilerliyorsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri