yabancı filmler a.mod adaylığı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1
Bence bu görev seni daha da kamçılıyacaktır.
Umarım olursun....

Kadersiz şimdi -0,1 vericem sana ama sende biliorsun aynı tempo devam edersen +1000 olucak hade bakalım Göster Kendini Siprayt ;)

tmm kankican sorun diil:)yeterki sen iste;)

sevgili kardesim paylasımlerını gordum benden +1905 yanı ama gercekdende erken bıde bu bolümlerle gercekden ılgılenılmıor yanı mod lazım ama bence +1905 dedim ya:)

Erken Bence İleride İşşallah

neden olmasın yeni olman birşeyi değiştirmez benim görüşüm

+1907

çalışmalarını yabana atmıorum ama erken bu şekilde gidersen eminim istediğin yere ulaşırsın ama şuan çok erken :)

az daha zaman geçsin inşallah sonra şimdilik -1 diorum kusura bakma ;)

paylaşım yapıyosun ama biraz daha çalışman gerekiyo bölümle ilgilen istediğin yere gelirsin.
hayırlısı olsun

Çok Erken... Biraz Sabır

Şimdilik -1 Ama İleride Kesin Olursun Kolay Gelsin....

paylasimlari gusel se neden olamsin. İllaki belli bir zamn mi gecmesi lazim. ben pek takilmiorum ama anladigi kadari iLe paylasimlari guselmis arkdsin. .

Unutmayin zamn insanlari deil armutlari olgunlastirir. ne yane armut gibi zamanin gecmesini mi beqleyecek. hak edenin hakkini vermeq gerekir. zamana birakmayin herseyi.. ii forumlarr + / - verileceq se yeterli paylasimdan dolayi ++ diroum

ZamanLa OLursun İnşaLLah ;)

Ben en az 1500 mesaj yada 1 yıllık üyelerin haricindekilerin mod yada a.mod olmalarına karşıyım.Eminimki bu arkadaşlarımız çok iyiniyetli ve çalışkan insanlar ama daha çok emeği olan arkadaşlarımızın önüne geçmemeleri ve kendilerini ispat etmeleri gerekir bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri