yahoo artık türkçe......

evrenbesiktas

kartalizma
Reaction score
0
çaresizliğin yalnızlıkla dertleştiği yerden....
selam millet

Yahoo Hem 1 GB Hem Türkçe ...
Şimdi türkçe yapmak için:
- Mail adresinize giriş yapıyorsunuz...

- Sağ üst'ten "Mail Options" a giriyoruz..

- Gelen yerde Sol taraftaki seçeneklerden "Account Information" a tıklıyoruz...

- Kişisel bilgiler bölümüne girdiğiniz için Şifre soruyor. Şifrenizi girin...

- Gelen sayfada Ortada Genel Başlık Olarak yazılan "Member Information" un hemen hizasındaki "Edit" butonuna tıklıyoruz...

- Gelen sayfada Aşağıda "General Preferences" Kategorisi gibi ayrılan yerden "Yahoo! U.S." Linkine tıklıyoruz...

- Oradan da "New Setting" yazan Seçenekler sunulmuş dil seçeneklerinden en altta "Yahoo! Turkey" i seçiyoruz. Finished tıklıyoruz...

- Bir sözleşme gelicek. Sözleşmeyi "Kabul Ediyorum" u tıklayarak geçiyoruz ve Yahoo muz TÜRKÇE oluyor ... :eek:

teşekkürler evren yeğeninde pek tatlıymış maşallah,yanında olsam onun kolunu bacagını ısırırım valla :)

saol ewren! 1GB olması iyi oldu! Saol abi peki acaba geocities de werdikleri yer sınırında bi değişiklik oldumu acep ?? Hani toplu bi yenileme flnsa die !

Vaay güzel gerçi ben kullanmıyom. Bitek vatos için lazım oluyo ama işe yarar sağol.

saoLasin d0stum :)

:D evren kardeş saol paylaşım için super olduu:)

hemen çevirelim

Yahoo dillere türkçeyide ekledi ama daha türkçe messenger çıkarmadı :(

1GB olayı iyi olmuş walla. Türkçe için teşekkür. Gerçi kullanmıyom ama kullanmakta ısrar edenler için yarayacağa benziyo...

sağol kardeşim ben bi ara kullandım.
karşı taraf türkçe kullanmıyosa karakter uyuşmazlığından mailinizi okuyamayabiliyo..
büyük=büyük

bi ara caponca vardı yaa onla türkçe yapabiliyordun

Paylaşımınız için tşkler Turkçe olduğu iyi oldu ;)

harbi oldu
saolasın dostum

Geri