Yalçın Küçük Ve Nedim Şener'in Evinde Arama

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
"Ergenekon" soruşturması kapsamında polis, Yalçın Küçük ve Nedim Şener'in aralarında bulunduğu 11 kişinin evini arıyor
Gazeteciler Yalçın Küçük, Sait Kılıç, Ahmet Şık, Milliyet muhabiri ve yazar Nedim Şener, Müesser Yıldız, Oda TV Ankara Temsilcisi Mümtaz İdil, Oda TV yazarı İklim Bayraktar, Aydın Bıyıklı, Veysel Yıldız Oda TV Genel Koordinatörü Doğan Yurdakul ve eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun evlerine, polis sabah 6.30'da eş zamanlı baskın düzenledi. Polis Ankara ve İstanbul'da 15 adreste arama yapıyor.

Şık'ın adı Soner Yalçın soruşturmasında geçmişti. Basılmamış kitabı Soner Yalçın'ın bilgisayarında çıkmış Ahmet Şık da "O kitabın orada ne işi var" diye sorup kaygılarını belirtmişti.

Evinde arama yapılan 11 kişi ile ilgili 'gözaltına alma' kararı da var. Gazeteci Sait kılıç'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

KÜÇÜK, TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILMIŞTI
İkinci "Ergenekon" davasının tutuksuz sanıklarından Prof. Dr. Yalçın Küçük'ün Balat Kireçhane Sokak'taki ve ankara'daki evlerinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından arama yapılıyor.

Geri