Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Romantizm mi bu ?? Ne bu Yalan malan dolan hep aynı cümle , aynı tas aynı hamam..
Ben dış görünüşe bakıpta not veren bir kişiliğe sahip olsam ki olamadım dime bu yapılan Romantizm hesabı aşk,sevgi,özlem içerikli konumuz Yalan.. Yalan.. Yalan'dan ibaret..
Eserimiz 4 Perde'den oluşmakta ve sadece KırMızıKız ve Realist Procan oynamaktadır itirazı olan??
Eserin konusu: Sözde Romantizm yapmaya çalışan KırMızı'nın , Realist denen baş belası Romantizm karşıtı insanla karşılaşmasıyla başlar. Her romantik; aşk,sevgi içeren sözcükler kullandığında KırMızı ağır sözlere mağruz kalır. Realist için hava hoştur çünkü o Realist bir kişiliktir. Sözünü esirgemez,hiç bir zaman birşey söylemekten kaçınmayan tiplemedir..
Bölüm KırMızıNın hazırladığı '' Yalan..Yalan..Aşk Yalan..Dünya Yalan.. '' adlı yapıtın. Herhangi bir bölümünden alınmıştır.
Her 1 Perdenin başında 1 resim girilir. Ve 2 cümle söylenip ve perde kapanır.
İşte örneklerini gördüğümüz bu oyun türüne biz Tiyatro'da Romantizm diyoruz ve yeni bir çağı beraberimizde getiriyoruz..
Sevgilin neredeyse git anlat oda sana anlatsın Orta Oyunu yapalım beraber.
Bizde seyirci olalım..
Hak vereceğini nerden biliyorsun..??
Vahiy mi geldin, Kopya mı çekiyon yoksa sen?
----
Kader seni benden ayrı düşürdü
Senden ayrılması ölümdür bana..
Kaderine boğun eğmeyeceksinde bana mı eğeceksin.
Fesupanallah.. Fesupanallah!
Heh dur orda ölüm,mölüm - cart,curt bunları geç bunlar aşk şeyleri değil..
Korkaklık hisleridir..
----
ALAN YALAN AŞK YALAN SEVMEK YALAN..!
Hehe sabahtan beri aşkımı anlatsam diyo.
Ondan sonra yalana vuruyo..
O zaman sende yalansın..
Bizde yalanız..
Herkes yalan..
Vay be Sokrates bile böyle bir tez oluşturamazdı :melek:melek
----
ACI BİR IZDIRAPTIR AŞKTAN HATIRA KALAN
YALAN YALAN AŞK YALAN DÜNYA YALAN ...
GÖZLERİMİN YAŞIDIR BANA ARKADAŞ OLAN...
Ha bu nedir uşağum?
Acı bir ızdırap,aşktan hatıra kalan..
Not defteri mi tutuyomuş sana özel ??
Tamam anladık yalan herşey yalan..
Her bişey yalan senden başka herşey yalan...
Ama dur.. Böyle bişey olmaz..
Yani herşey yalan gözyaşı gerçek dimi...
Gözyaşı:Üst göz kapağımızın içinde bulunan gözyaşı bezleri günde yaklaşık bir yüksük dolusu sıvı üretir.Göz kapağımızı her kapattığımızda bu sıvı gözümüzün yüzeyine dağılır.Göz kapaklarımız arabanın cam silecekleri gibi görev yapar.Daha sonra göz yaşı gözümüzün buruna yakın köşesinde bulunan kanallar aracılığı ile burun boşluğuna akar.Çok ağladığımızda bu kanallar tümüyle gözyaşı ile dolduğundan gözyaşımızı burun boşluğuna iletmekte yetersiz kalır ve fazlası damlalar haline yanaklarımızdan süzülür.
Heh Dünya yalan,Araba,Ev,Sokak yalan,En önemlisi İnsan yalan.. Gözyaşı gerçek vay be oluşumuna hayran kaldım valla nasıl becerdin gözyaşı oluşturmayı bu durumda?
----
Heh ben buraya yazıyorum.. Bu kız adam gibi bir eser versin bana getirsin al Pro bunuda beğenmezsen giderim desin.. Anca belki öyle beğenirim ama yok yaf onlada kurtaramaz çünkü ben Realistim!