YaLNızLıK

__ela__

şizoҒгєη сαdı
Reaction score
0
Bak Ne Haldeyim....

6c5cqx4.gif

6cre0xk.jpg

4xy7zmh.jpg

52ycpba.gif

5zbbzo7.gif

4keevt0.jpg

4zjdnya.gif

66cx4l0.jpg

63lmej4.gif

Ben LANETİM

4ka3q4x.jpg

62htki0.jpg

673qcma.jpg

6h4116o.jpg

bu büyük ihtimalle açtığım son konu olucak yarın eve gidiyorum pc burda kalıcak we bi müddet sizden we yazdıklarınızdan ayrı kalıcam...her veda erken bi vedadır ama olsun....beni özleyin anacım:goz: cümleten hoşçakalın....:(:(

ellerine & yüreğine sağlık sana yatatta başarılar göreüşmek üzere hoşçakal anacım:D

elacım gider ayak yine duyguya bogdun valla helal ossun.Senin her zman bekliyorum şiirlerini vs.;)Çabuk gel..

elacım by by ::biggrin sensiz bi HH ve Msn oh ne güzel şaka yapıyorum sen bana bakma çabuk git gel özletme kendini :D

Bu konuyu bende açmıştım.ama sende bi kaç yeri farklı.onun için açık bırakıyorum konunu =)
Ellerine sağlık...

KıRmIzIkIz' Alıntı:
Bu konuyu bende açmıştım.ama sende bi kaç yeri farklı.onun için açık bırakıyorum konunu =)
Ellerine sağlık...

KapatSan kız Atıcaktı kendini Köprü den . )
Kendi de Acmıs Ala Alla :durdurun

:goz: yüReğine SAqLIq . )

Gгєєη' Alıntı:
KapatSan kız Atıcaktı kendini Köprü den . )
Kendi de Acmıs Ala Alla :durdurun

:goz: yüReğine SAqLIq . )

kız deil o erkek :D

ellerine sağlık ela çok güsel olmuş

Oy Oy.bende Kız biliyodum :D

ellerine ve yüreğine sağlık ela sende hh li bizleri özle anacım byy=):D

ayyy warya ömrümü yediniz ömrümü yıllardır bu nicki kullanıom pişman ettiniz beni ya önüne gelen kız sanıo "ela" sadece bi renk değil mi neden kızlara yakıştırılıor sadece benim göz rengim olamaz mı mesela yeter artık yaf bi gün konu aççcam "erkeğim" die o olcak ha:):)

kırmızı ben aratttım bulamadım aynı resimlerle mi açtmıştın sen?? ama olsun gidiorum ben olsun o kadar kıyak:)
TheMetaor amacımız beraber duygulanmak yalnız değilsin:(
emin ol blue bende sizleri özliycem:)

dier yorumları yapan arkadaşlar szde eksik olmayın....
haaa bu arada fıstıkkız benden o kadar kolay kurtulamazsın sadece hh we msn değil kabus olur rüyana duman olur evine sızarım haberin olmaz:p hade cümleten hoşçakalın....kendinize dikkat edin.....

Geri