Yalovada'ki Anlam Verilemeyen Delik!!!

anaaa huseyinnn aşaa doru gidioo anooooo hee yaa aşaaa doru giyiooo işte çokkk derinnn "yurdum insanı napsın delik görünce merak edio işte"

Ya bigünde bu tür deliklerden bişey çıksın be... Ne bilim bi canavar uzaylı falan :saskin ... Bizde böyle paranormal olaylar yaşayalım :eek:ha ...

berkayyyy' Alıntı:
bence umumi wc inşaatı war ve bu tartıştıımız çukur b... çukuru..acı ama gerçek:)

koptum yaaaaa :D:clap

Kesİn Ama Kesİn Beledİyenİn AÇtiĞi Çukur Bu

arkadaşlar yalova fay hattı üzrinde biliyosunuz..bir tür çökme olabilir

yalnız arkadaki seslere bakın adamların konuşmalarına anoo felan bi yandan şaşırdım deliğe diğer yandan koptum :D:D:D

bu bi obruktan başka bişe deildir ya

cihangir81' Alıntı:
yalnız arkadaki seslere bakın adamların konuşmalarına anoo felan bi yandan şaşırdım deliğe diğer yandan koptum :D:D:D
:clap :clap

benim dikkatimi çeken de delikten çok arkadakilerin sesleri oldu muhauhauha anoooo üseyin baq baq qidio bu :D :clap :biggrin

sondaj diicem sondaj çukuru bu kadar geniş olmaz beledie çukuru dicem belediye naapsın o çukuru orda meteor en mantıklısı

tam derinliğini bilmek lazım belkide aşağıda bitiyor hemen

gerçi meteor çukuru olsa dümdüz kuyu gibi iner öyle dönmez başka bişey o

düşünsenize yukarda suya bişey atıyosun o suya nası girip nası derinleşiyor

viraj dönmüyor dimi lütfen mantıklı düşünün

Arkadaşlar bu videodaki delik yalovanın sugören köyünde ytani benim köyümde ortaya çıkmıştır.Deliğin dibinde su yatağı olduğu için içeri doğru bir göçük oluştu.

Geri