Yan Odadan Bilgisayarın Ekranını Cepten Görmek!

YlDrM_BiLa

New member
Reaction score
0
Programı kurulumunu yaptıktan sonra çalıştırmadan reg dosyası ile programın ilacını verin. Program çalışınca sağda saatin yanında mavi bir yıldız çıkacak ona sağ tıklayıp install phone client tıklayın. açılan pencereden BluetoothRC.jar dosyasını telefonunuza kurun. Telefonuna oyun kurmayı beceremeyen değişik telefon sahipleri sakın kuramadık demesinler çünkü kurulmaz. ama k750 yada simbian sahipleri bunda zorlanmayacaklar. Telefonunuzun bluetooth unu açın ve saatin yanındaki yıldıza iki kere tıklayın. açılan kısımda general sekmesinde select phone ye tıklayıp telefonunuzu seçin. daha sonra cebinizde programı çalıştırın search ile bilgisayarınızı arayın, bulun. bulamazsanız çalışmaz. ve seçin. Saatin yanındaki yıldız maviden sarıya döndüyse işlem tamam demektir. Sorun yaşayanlar telefonunuzun com portunu denetim masasından bluetooth ayarlarına girerek görebilir ona göre com ayarlayarak ufak bağlantı sorunlarını giderebilirsiniz. Biraz karmaşık bir işlem. lütfen ellikere denemeden olmuyor diye yazmayın. yukarıdaki benim telefonum. Ayrıca modellerede dikkat

Desteklediği Telefonlar

Nokia Serie 60: (All phones from 2005 and later) 6680,6681,3230,6670,6260,7610 and more...
Nokia Serie 40: (All phones from 2005 and later) 6230, 6230i and more..
Nokia Nseries: (All phones are supported) N70, N95 and more...
Nokia Eseries: (All phones are supported) E60, E65 and more...
Sony Ericsson: (All phones from 2005 and later) W880i, W850i, K800i, K610i, W550, K750i, Z520, P990 and more...
Motorola: (All phones from 2006 and later) Razer v3i and more...
Samsung: (All phones from Q4 2006 and later) SGH-D900 and more...
Plus additional phones from other phone manufactures

http://rapidshare.com/files/149343087/bluetooth.remote.control.zip.html
şifre yok

programı önce pc ye kurulcak bunuda söliyim

Eline SağLıq Daı süper paylasım

Nokia 6600 we Sony Ericsson W800i ye uyumlumu acaba

henüz indiriyorum ağam
ancak anladığım kadarıyla
symbian işletim sistemi lafı geçti arada
windows 6 da da çalışırmı acep diye
şuan sesli düşündüm ...

deniyip sonucu buraya yazicam. sagol

EDIT:

programi dedigin sekilde kurdum bluetooth acik ancak SELECT Phone kisminda telefon secilmiyor yani SelectPhone butonuna basilmiyor.

arkadasım benım telefonum samsung d900i uyumlumu bıde yapamadım degıl 50 kere 500 denedım ama olmuyo yardım edermısın

Geri