YANAN AWP SKINI!!!! ATES-SIYAH!! SüPPeR HeMeN İNDİR!!

teşekkürler hiç sewmiyodum awp skinini

yhaa ben bunu yükledim ama oyunda hiç bi değişiklik olmadı aynen dediğin gibi models in içine attım ama hiç bi değişiklik yok.......!!!!!!!!! yardımmmmmmmmmm

Deniyorum bakalım nasıl olacak her zaman orjinalden yanayım ama awp görünce dayanamadım:goz:

kanka bi zoom skinide koyuver sole guzelinden (Az süslüsünden)

Olmuyor kardeşim dediklerinin aynısını yaptık olmuyor.CS 1.6 ve CS 1.5 te denedim ikiside olmadı.

Emeğe saygı cok güsel olmus ellerine sağlık....

bende p_awp.mdl die bi hata verio açmıyor

Aynen kardeşim yapan biri varsa sölesin.

BeyLer nasıl olduğunu buldum.İndirdiğiniz rar dosyasının içindeki "models" klasörünün içinde 3 tane dosya var.Siz bunlardan sadece "v_awp" ve "w_awp" dosyalarını "C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\models" buraya kopyalayacaksınız."p_awp" dosyasını kopyalamayın hata veriyor.KoLaY qeLe qantırcılar :D

Aynen kardeşim yapan biri varsa sölesin.

BeyLer nasıl olduğunu buldum.İndirdiğiniz rar dosyasının içindeki "models" klasörünün içinde 3 tane dosya var.Siz bunlardan sadece "v_awp" ve "w_awp" dosyalarını "C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\models" buraya kopyalayacaksınız."p_awp" dosyasını kopyalamayın hata veriyor.KoLaY qeLe qantırcılar :D

Dediğin gibi yaptım oldu teşekkürler güzel skins

yaptım ilk defa niye olmuyo diyom ama başka bi silah olmamıştı olsun bu oldu :)

saol arkadasim cok güzelmis. zaten awp ciyim isime yarar :)

ben resimlerden hiç anlamadım ama indircem görcem paylaşım için saol :saskin:clap

birşey değil. resimlerin nesinden anlamadın anlamadım ? :D

Geri