Yarışma cevapları

theozy

Kadim Dost
Reaction score
0
yarışma için cavaplarınzı bu başlığa atabilirsiniz.. yazdıktan sonra edit ile soft delete silin.. sadece bölüm modları ve adminler görücek cevaplarınızı..
teşekkürler.. :)

Akılları karışmasın be ozy im başlık silmede soft delete var mesaj silmede yok sadece mesajı silecekler

ben sevencloves a pm attım... theozy de atıyım bi dk :p

hahahaha bu demek oluyo ki smodlar ve dark yarışmaya katılmıcak :)

beyler pm olarak da atabilisiniz.. seven a ve bana..

not: ahuaha seven ın pmleri kontrol ediyodum pardon :) (theozy)

hadi len ordan.. 3 kişi cevapladı aha şindi.. 4 kişi yolladı 3 ü bildi hepsini.. :)

Şifre nerdeki soruları göreyim ? Biri şifreyi versin pls :)

şifre>theozyseptagh

pmlerinizi bana atın seven biraz gezmeye çıktı :)

Birkaç ay içinde vericem cevapları saol ozy :) güzel kazıklar hazırlanmış elinize sağlık :D

:D mirc de götürüyodun soruları :D

daha sevencloves abi konuyu açar açmaz ilk zıplayan benim hatta 1 ve 3.soruları yanıtladım kendiside bilio.ama sonra işim çıktı ve bakamadım.eğer işim olmasaydı ilk ben cevaplıodum:D

ozy gördün mü benim bu başlıkta sildiğim cevabı :D

sizin için yazdım :D :p

kesecme olm senin bi yerlerini.. sonra adultta girmene gerke kalmıcak :):)

theozy' Alıntı:
kesecme olm senin bi yerlerini.. sonra adultta girmene gerke kalmıcak :):)

ahuahuahua olm o bana lazım :p onunla daha çok filmler çevircez yada izlicez :p

evet beyler soruları çözemedinizmi daha seçilmesi gereken 10 tane finalistimiz var ayıp oluyor ama :)

sevencloves başka finalisT olmazsa ne olcak... ya$lanana kadar bekleyeceZmi yaw :p beLLi bi zaman sınırı yoQmu??

Ben Oynamıy0rum Arkada$ Kopya Çekiy0rsunuz..!;)Banada Verin Kopyayı 0ynayayım..!:p

Cuma günü gece 12 de süre bitiyor ve finalistler için sorular devreye girecek :)

Benim soruları cevaplamak gibi bir amacım yoktu ama şifreler açıklanınca indirip çözdüm .
Sorular gerçekten zor fakat bulunamaz yada imkansız değil . Herkes biraz araştırınca sorulara yanıtları bulabiliyor .

Geri