yaran msn iletileri

bunları buradan görüp de yazan insanlar tanıyorum ben

Kızını dövmeyen torununu erken sever

şimşek çakıyor,yıldız kayıyor,ozon delik,dünya yuvarlak nasıl bir gezegendeyiz biz ulan ?

pollyanna nın annesine tecavüz etmişler, Oleeeeeeey kardeşim olacak! demiş.

all the gözlerim doll the

kadına inanan kendini aldatır, inanmayan ise kadını aldatır. :)

kürtaj cinayetse, mastürbasyon soykırımdır

geçer dediklerimi geçirdim!biter dediklerimi bitirdim! nefret ettiklerimi sildim,silkindim yeter dedim!geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana. farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... o yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin. :) :)

"para yaz boşluk bırak miktarını yaz, babana gönder hiç duymadığın küfürler cebine gelsin"

"sınavlar da bitti. hamdolsun hepsi de teğet geçti"

gepetto değilim her odundan adam yaratamam

g noktası yalanmış, bu kadar sene boşuna mı yalanmış?

ender gelişen borussia mönchengladbach atakları gibisin..

çaya batırılmış bisküvi gibiyim, sırılsıklam ve paramparça..

"biz aşkı meleklerden çaldık... haram mal işte boğazımızda kaldı!"

görünce hiç kızmadım elma kurduna, bıçağı saplayan bendim onun yurduna.

o görüpte yazanlardan biri de benim:rolleyes:
vurun beni .. :vur

"para yaz boşluk bırak miktarını yaz, babana gönder hiç duymadığın küfürler cebine gelsin"

sövmeyin lütfen yazılarınız gelmiyo, ya da sövün nasılsa gelmiyo, ama gelirse çok pis kapışırız ona göre!

aklını geometriyle bozan bir arkadaşın iletisi: " çemberde yamuk olmaz! "

-karşı cins neden bu kadar cins-

dünya yuvarlak , ozon tabakası delik , yıldızlar kayıyo... nasıl bi yerde yaşıyoz lan biz?

''bana edebiyat yapma felsefen olurum!''

yumurtaya can veren gen bulundu...

subzero ve scorpion arasındaki buzlar eriyor...

prensesi kurtaran mario'ya, kalenin iç tesisat ihalesi verildi...

türkiye berberler ve kuaförler federasyonu: "kimse bizden mucize beklemesin!

türk bilim adamları anneanne evi kokusundan uyku ilacı üretmeye hazırlanıyor...

akp kurmayları: "devletin kurumları arasındaki tatlı rekabet başarıyı getirecek"...

camiye yardım kutusundan çıkan 20 israil yeni şekel'i islam dünyasını ikiye böldü...

almanya'da türk lisesi açılmasına karşı çıkan merkel, temel neden olarak "arka sıradakiler"i gösterdi...

sokak röportajında arkadaşının söylediklerine aynen katılanlar için belediye kursları başvurularımız başlamıştır.

"satıcı değil kullanıcıyım" diyen üniversiteli gence üzerinde yakalanan 12 kilo esrarı tüketmesi için bir hafta süre verildi...

adam kalp doktoru diye cenazesine gelen bütün çelenkler kalp şeklindeymiş, cenazedeki jinekoloğun biri gülme krizine girmiş.

- sevgili fenerbahceliler,"bursa icin iftar vakti" dendiğinde orucunuzu açmayın. sakince bulundugunuz ilin anons edilmesini bekleyin.

ne bakıyon ya 9 ay 10 gün içerde yattım..

"benim elimden bir şey alırsan ,eline verilecek bir şey bulunur."

'' 40 yıllık kaşarım hapşırmadanda yaşarım ''

"kadına yatakta, adama batakta ders veririm."

ulan senden bi b.k olmaz!

hey montaigne lanet olsun dostum iyi denemeydi !

duştayım (yani bize ne duştaysan paylaşma isteği duyuyo )

kadınlar erkeklerden uzun yaşarlar, çünkü onların karıları yoktur

''evde sağlam çorap aramaya ayırdığım zamanı bilime/felsefeye ayırsaydım çağımızın dostoyevskisi olurdum lan''

aşk tahterevalli gibidir, bir tarafataki bütün gücünü verdikçe diğerinin .ötü kalkar. :)

"attığın kazıkları saklıyorum sevgilim.... saklıyorum ki; gün gelip bana döndüğünde seni oturtacak yerim olsun." :)

"beni sevmeyen top olsun, hatta vuruyum gol olsun."

Geri