Yardım! Bilgisayarım Görüntüleniyor,Çözemedim :S

murix87

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Merhaba
Olay şuki bi gün nişanlımla msn de takılırken 2 kişi birden nişanlımı ekledi.Ben hemen msn ine girip çocuga küfür ettim hemen çıktı.Bende sildim msnden .Daha sonra çocuk nişanlıma msn de neler yaptıklarımızı gördügünü ve izlendiğini söylemiş.
Böyle bişeyin mümkün oldugunu bilmiyordum:S
Sorun şu ki nişanlım o msn i aynı gün aldı ve bilgisayarını da bi bilgisayarcıda aynı gün format attırmıştı.
Kafama takılan konu şu; bunu nasıl yaptı nereden yaptı benim pc den mi görüp ekledi yoksa nişanlımın pc sini mi görüp nişanlımı ekledi?ayrıca nişanlıma şu anda nerede oturdugunu bildigini ve isterse telefonunu bulabileceğini söylemiş.sadece msn e girince temas kuruyor?
Şüphelendiğim kişi bilgisayarcı,gidip adamı öldüreyim mi?
Yardımcı Olursanız Gerçekten Sevinirim.

keyloger den baska bısı olamaz acılen kendı tanıdıgın bırıne gene format attır derım ben

bence o şerefsiz formattan önce bi şekilde girmiştir kız arkadaşının pc .ye
ne var ne yok bakmıştır.
keylogger düşük bi ihtimal

bilgisayarcıyı ne suçluyon. Bilgisayarcılara güvenmiyorsan kendi formatını kendin at. yada format atmayı öğren. Basit programlarla silinen dosyaları bile geri getirebiliyorsun. en basidinden sohbet günlük dosyalarım adı altında yapmış olduğunuz yazışmaları kaydeden text dosyaları var. Bence en iyisi sağlam bir antivirüs programı. kur yada bul.

Geri