Yardım eder misiniz???

*\ReaLLieS/*

New member
Reaction score
0
Hanımlar biliyorum burada olmamam lazım ama bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Şimdi benim taaa ilkokuldan bi arkadaşım var.Hatice.Ben Haticeyle 4 ay öncesine kadar hiç görüşmedim ilkokuldan sonra.
İşte 4 ay önce ben Hatice'nin facebook hesabında bi arkadaşıyla fotoğraflarını gördüm. çok hoş bi kızdı arkadaşı.Bende Hatice'ye söyledim.Tanıştırsana diye.Ama kızın sevgilisi varmış o mevzu orada kapandı...
Ama ben şu anda Hatice'yle aynı sürücü kursuna gidiyorum ve kendi eşekliğimden kafamı taşlara vuracağım.Hatice benim hayallerimdeki,dualarımdaki kız.Tam olarak ileride evlenmek istediğim kız.Gerçekten çok olgun,hanımefendi,seviyeli,mesafeli biri...
Ama dedimya önceden öyle bir eşeklik yaptım ben...Şimdi Hatice'ye ne desem inanmaz gibi geliyor bana.Beni ayran gönüllü her gördüğüne asılan biri zanneder...
Mesaj atmaya bile çekiniyorum...
Ne yapmam lazım lütfen bana yardım edin.

birader deme bence uzulursun haticeylede araniz acilir yaptin bi esseklik kapat konuyu benimde basimdan gecmisti boyle bi olay arkadas tavsiyesi sana

bence sonuç her ne olursa olsun söylemelisin ... belki kızda senden bekliyor bunu söylemeni sonra söylemezsen pişman olabilirsin .. hem söylesende kavuşamayacaksın sölemesende dimi bu açıdan bakmak lazım

ama kabul ederse dünyalar senin olur .dimi

ALLAH yar ve yardımcın olsun ....

eyvallah hocam yaa.
kabul ederse başıma gelen en güzel şey olur.
hackhell in hanımlarınında bi görüşlerini alalım da sanırım onlar daha iyi değerlendirirler durumu... :(

zaman gecir biraz sonra yalansiz riyasiz anlat kurtul sadece kendin ol

Başkası Olma Kendin Ol İçinden Geçenleri Abartmadan Harfiyen Söyle Verdiğin Cevaplarda Dürüst Ol Zaten Hayırlısıysa Gerisi Gelicektir :)

Niyetini belli et önce,sonra al karşına ipucu vere vere anlat derdini.Fazla kasma kendini,sana kız mı yok.Olursa olur olmassa o kaybeder.

Ağzını ara biraz yada araya elçi koy.Şaka yollu bi şekilde ulaştır kendin yada başkası yoluyla sonra ona göre gemiyi döndürürsün =)

Kızma ama madem hatice aradığın kızdı diğeriyle ne işin vardı =)

Bide Allah'tan bayanlar demiş adam bi tane bayan yok =)

Ağzını ara biraz yada araya elçi koy.Şaka yollu bi şekilde ulaştır kendin yada başkası yoluyla sonra ona göre gemiyi döndürürsün =)

Kızma ama madem hatice aradığın kızdı diğeriyle ne işin vardı =)

Bide Allah'tan bayanlar demiş adam bi tane bayan yok =)

Estağfurullah hocam bunu sormakta tamamen haklısın.
Dedimya ben Hatice'yle ilkokuldan beri görüşmemiştim.yani Hatice'yi doğru dürüst tanımıyordum diyebilirim.Yıllar geçmiş aradan.Ben arkadaşının fotoğrafını görünce gözüme çarptı.Ama dedimya şimdi kursta saatlerce birlikte olduğumuz için tanıma fırsatı buldum iyice.Ve ben Hatice'nin aradığım kız olduğunu yeni anladım...

Neyse sıkma canını hiç birşeyi kaybetmiş değilsin.

Ama önce ağzını aramak en sağlıklısı.

Vereceği tepkiye göre sende hareket edersin.Yada sen söyleyemem diyorsan başka bi arkadaşın çınlatsın bi sende ona göre davran.

Senin söylemen daha iyi aslında ama belli olmaz abi kız milleti.Tebrik beklerken şamar yiyebilirsin =)

Yazıyorum iŞte DeLLy Kuzi :)

Hani ßir Söz Var aŞk CesurLarın iŞidir Diye..ßenCe SöyLe araya Kimseyi de Katma..aÇıkÇa SöyLe...Seni Şimdi Daha iyi Tanıyorum ve Senin KarŞıma Çıkmanı ßekLemişim Hep ...ßunu Şimdi Daha iyi anLadım Gibi ßi Giriş Yap...Yani SöyLemen Gerek..

Yazıyorum iŞte DeLLy Kuzi :)

Hani ßir Söz Var aŞk CesurLarın iŞidir Diye..ßenCe SöyLe araya Kimseyi de Katma..aÇıkÇa SöyLe...Seni Şimdi Daha iyi Tanıyorum ve Senin KarŞıma Çıkmanı ßekLemişim Hep ...ßunu Şimdi Daha iyi anLadım Gibi ßi Giriş Yap...Yani SöyLemen Gerek..

evet sanırım en iyisi bu olacak.

bolca vakit geçirin yada geçirmeye çalışın ortak bişeyler yapın.. Aşk bu bakarsın o da hoşlanır senden gözü hiçbirşeyi görmez.. böyle ufak tefek şeylere de takılmamış olursunuz..

Geri