yardım lütfen yoksa çıldırıcam

acemihackr

New member
Reaction score
0
arkadaşlar her halde ttnet te sorun var int exproleri açıyorum ve çoğu siteye giremiyorum sayfa görüntülenmiyo diyo ip adreslerinde sorun var galiba napıçam yardım edermsiniz
misal yeni bir ip adresi giriyorum int te sayfalar gözüküyo ancak bu seferde online oyunlarda lag meydana geliyor otomatiğe ayarlıyınca ip adresini sayfalar açılmıyo oyunda sorun olmuyo bu sefer daha önce böle bir sorun yoktu 8 gündür böle lütfen yardım edin çıldırcam

sen bakma yukardakine boş boş konuşuyor :D

valla ttnet te sorun olcanı zannetmiyorum

modemin donanımını sil tekrar yükle banada oldu öle yaptım sorun kalktı..

kardesler pek anlamıyorum ödev yapıcam yapamıyorum sitelere girmiyor biraz daha açık anlatrımsın hangi donanımı silicem :(

bende iki gündür web sitelerine giremiyordum,yeni hallettim
birincisi exsploler i ac yukarda araclar menüsünden internet secenekleri/gizlilik sonra acılır pencerelere izin ver .tmm de.
ikincisi ttnetin yasakladıgı ,sitelere girmek için uygulanan yöntemi uygula
bu yöntemi bilmiyorsan resimli anlatımda yapabilirim..
ben bunları yaptım su an için sorun yok..

Bendeki sorun sendekimi tam bilemiyorum ama benmde dediğin gibi olmuştu..

bak internet modemi varya onu cd takıp yüklemedin mi program ekle kaldırdan kaldır tekrar yükle ..

valla ben ble hallettim ama başka fikri olan söler sana zaten

benim modemin markası zyxel cd den yükledim ama görünmüyor program ekle kaldırda

kitaptan bakıcam çare yok yarın teslim etmem gerekiyo zaten çözüm bulan arkadaşlar zaten yazar herkeze teşekür ederim ilginizden dolayı

sorun çözldü arkadaşlar saolun hepiniz

sorun dewam etmeye başladı yineee offff

Geri