Yardım lütfen..

WeBSeRvER

New member
Reaction score
0
Kimsenin bilmediği,bilip de görmediği, görüp de du
Merhaba arkadaşlar. ben bugün internetteyken pc biraz kasıyordu.İnternet yavaştı.Akşam internete girdiğim zaman Google da birşey aratamadığımı fark ettim.''but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.'' diye bir yazı çıkıyor birşey arattığım zaman.Bunun spam ve trojan dan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum ama Advanced Systemcare5 ve avast da tarattım problem devam ediyor. :cursing: Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olabilecek arkadaşlara.

evet bu iş için en iyisi combofix tir güvenli modda tararsan daha iyi olur ..

chrom u kaldırdın ama kayıt defterini temizledin mi? divx eklentisi tamamen kalktımı?

chromu uninstall et,sonra

başlat-çalıştır-regedit

hkeycurrentuser altında software de chromu kaldır (var ise)

hkeylocalmachine altında software de chromu kaldır (var ise) sil yani..

aynı şekilde divx eklentisi gözüküyorsa onuda sil

programlar klasörüne gel ve chrome klasörünü de sil

ardından ccleaner,pc kapa-aç ve chromu yeniden kur

Kayıt defterini nereden temizleyebilirim?Evet divx tamamen kaldırıldı.Program ekle kaldırdan da.Belki yararı olur belirtmemde normalde sağ altta google.com in english yazılı olan yerde deutcland yazıyor :s bunu şimdi farkettim.Dün bu problemler olmadan önce de hidemyass.com proxy gizleyiciyi kullanmıştım.Onun etkisi olabilir mi ki? :s

:) :)

her şeyini türkçe yap

google senin nereden bağlandığını bildiğini sandığı halde sen başka yerden bağlanınca sahtekarlık durumu algılamış,

mesela;

tor ile internete bağlandığınızda facebook hesabınıza giremezsiniz bu yazı çıkar,çünki başka bir ülkeden Türkiye'deki sayfaya bağlandığınızı gören google sizi hacker sanarak uyarı verir :)

çözüm? dediğim gibi proxy eklentilerin varsa kaldır,her şeyini Türkçe yap...dns ayarlarını değiştirdi isen 203.67.222.222 ve 208.67.220.220 ye geri al

kayıt defteri temizliği

başlat-çalıştır-regedit

hkeycurrentuser altında software de chromu kaldır (var ise)

hkeylocalmachine altında software de chromu kaldır (var ise) sil yani..

aynı şekilde divx eklentisi gözüküyorsa onuda sil

dostum klavyene sağlık.ip gizleyip öyle girdim google a aramamı yapabildim.Sonra sayfadan çıkış yapmadan ip mi açtım.Şimdilik sorun ortadan kalktı. :) Tesadüf sanırım ;) Ama senin mesajlarını not defterime kaydettim.Tekrar karşılaştığımda yapacağım ilk şey senin tekniğin ;) tekrar tekrar teşekkürler.Kolay gelsin..

Geri