Yardım Lazım...

darpeder93

New member
Reaction score
0
eset nod32 antivirus, smart security hariç,
İnternetsiz bir bilgisayara hangi antivirus programını yüklemeliyim ???
Sistem: amd sempron 2.70

Internet yoksa bişey yükleme bence,usb falan kullanıyorsan usb disc security progrtamını kullan.Ara ara da avg free ile taratabilirsin

İllaki Yüklemem Gerekli Çünkü Bilgisayar Bölümüyüm Flash Bellekten Virüs Alıyorum Onu Da Temizleme Gerekli USB DİSK SECURİTY Yi de Denedim... Gerçekten Berbat Ötesi Bir Program...

Yine De Teşekkürler...

İllaki Yüklemem Gerekli Çünkü Bilgisayar Bölümüyüm Flash Bellekten Virüs Alıyorum Onu Da Temizleme Gerekli USB DİSK SECURİTY Yi de Denedim... Gerçekten Berbat Ötesi Bir Program...

Yine De Teşekkürler...

avira kullanabilirsin.kasma yapmaz.sisteminide gayet iyi korur.

bende işlemcisi 1.6 celeron olan bi laptop a yükledim hiç kasmıyo.

kullan usb den falan gelen her türlü zararlının icabına bakar.

eğer o pc net e girmiyosa firewall ve webguard gibi bileşenlerini yüklerken seçiceğin custom

bölümünden ayarlayıp öle yükleyebilirsin.

firewall,backup,webguard bunları kaldırabilirsin yüklerken...

avira kullanabilirsin.kasma yapmaz.sisteminide gayet iyi korur.

bende işlemcisi 1.6 celeron olan bi laptop a yükledim hiç kasmıyo.

kullan usb den falan gelen her türlü zararlının icabına bakar.

eğer o pc net e girmiyosa firewall ve webguard gibi bileşenlerini yüklerken seçiceğin custom

bölümünden ayarlayıp öle yükleyebilirsin.

firewall,backup,webguard bunları kaldırabilirsin yüklerken...

valla kusura bakma kemal abi ama aviranın da bir sürü free premium security gibi birçok sürümü var bunlardan hangisini kullanmalıyım ???

valla kusura bakma kemal abi ama aviranın da bir sürü free premium security gibi birçok sürümü var bunlardan hangisini kullanmalıyım ???

avira free yi yada avira premium u kullabilirsin

yada premium security suite kullanabilirsin.onun keylerin ben veriyorum ama premium için imzamdaki antivirüs konusunda linklerde olan trial reset i kullanma gerekicek...

ne kadar çok kişiye sorarsan o kadar kafan karışır =)

onun için sen hangisini kullanmak istiyosan onu kullan.

ama ben kendim kullandığım ve AV comparatives tarafsız testine bakaraktan en ii antilerden biri olan

avira yı önerdim gerisi sana kalmış.

ne kadar çok kişiye sorarsan o kadar kafan karışır =)

onun için sen hangisini kullanmak istiyosan onu kullan.

ama ben kendim kullandığım ve AV comparatives tarafsız testine bakaraktan en ii antilerden biri olan

avira yı önerdim gerisi sana kalmış.

Avira Free Download Linkini PM Atabilir misin Wolf Abi...

Internet olmayan bir bilgisayara antivirus yuklemek faydasızdır. Güncellemeleri nasıl alacaksın ? Diyelim CD aldın taktın yeni çıkan bir virüs bulaştı. Farkına varamazsın.

Geri